mustakbelanne Yarın inşallah doktoruma danışacağım. İnşallah istifadeli bilgiler edinebilirim. zira pek yaygın değil tavsiye duyamıyoruz ☺️
BTSG04 mustakbelanne ben yurtdışında yaşıyorum burda daha yaygın ama çevremde tecrübe edinen yok malesef 🤷🏻♀️ banada bilgi verirseniz sevinirim 😊
mustakbelanne Doktorumuzla görüştük. Bize sancıyı azalttığından ve hijyenik açıdan güvenilir olduğundan bahsetti. Suda doğuran annelerin nasıl rahat geçirdiğini söyledi.
BTSG04 mustakbelanne çok teşekkür ederim benide bilgilendirdiğiniz için. Ben bir kaç video baktım intertenneten suda doğum olarak çok kolay görünüyor. Malesef bende yakınımdan birinden tecrübelerinden faydalanamıyorum. Ama denicem suda doğumu olmadı çıkarım sudan diye düşünüyorum 🤷🏻♀️
mustakbelanne Türkiyede biraz maliyetli doğrusu öyle olunca seçim yapmak zorundalığı var. lakin orada kolaylık ise tabi ki deneyerek tecrübe edebilirsiniz. Rabbim inşallah her haliyle kolay ve güzel kılsın 🌸
BTSG04 mustakbelanne burda paralı değil istediğimiz doğum şeklini seçebiliyoruz. Amin çok teşekkür ederim inşallah sizinde doğumunuz hayalinizden daha güzel olur 🤲🏼🌹