Biliyorum benim gibi bu forma hergün umutla beklentiyle giren çok kişi var. Bazılarımız çocuğunun çok ağlamasından şikayet ederken bazılarımızda o ağlamayı duymak için aylarca senelerce bekliyoruz. Her ay bu defa olacak diye gebelik testlerini erkenden alıp son güne kadar umutla bekliyoruz. Tekrar tekrar negatifi görmekten çoook yorulduğunuzu biliyorum.Sürekli başkalarının çocuklarını sevmek onlara kıyafetler oyuncaklar almak, birinin hala çocuk yok mu sorusuna uzun uzuun bu soruyu böyle sormanın bizi ne kadar acıttığını anlatmaktansa yok deyip geçiştirmek ne kadar zor biliyorum. Her ne kdar artık kafamıza takmıyoruz desekte sürekli düşüncemizde bu konu var ve bu gerçekten yoruyor hepimizi. Önceden yok diyodum düşünmüyorum o kadar kafama takmıyorum ama dün gece rüyamda arkadaşımın çocuğunu sevince , üst komşumun her gece bebeğinin ağlama sesini dinleyince mutlu olduğumu farkettiğimde anladım ki psikolojim hiç iyi değil. Gerçekten yoruluyorum, yıpranıyorum, hevesim bitiyo , isteğim bitiyo, umudum bitiyo. Sonra diyorum Allah büyük benim gibi biiiir sürüü kişi var. Yine de halimize bin şükür. Allah daha büyük dert vermesin. Birbirimize dua edelim ben her duamda sizleri de unutmuyorum. Allah en hayırlı zamanda bizlere de evlat sahibi olmayı nasip etsin. Kimsenin kucağını boş koymasın 🙏🏻