Mrymonek ug_fa-3diplomalianne çok uygunmuş bende düşünüyorum yaptırmayı 3lu yeter diye ondan istiyorum bakalım birkaç ay sonra inşallah daha ismimiz belli değil 😊 teşekkürler
ug_fa-3diplomalianne Mrymonek rica ederim hayırla sağlıkla gelsin tüm melekler 💕 bu arada sayfa adı derin.babyy yaptırmak istersen canım
Mervekaynak Cylos kesinlikle ama kesinlikle uniqon sitesine bakın. Biraz pahali diğerlerine göre ama ürünleri efsane ben 3lu jakarlı tulum ve jakarlı battaniyesi yaptırdım
Karanimo Sibelezgi bende ordan yaptırıcam nevresm takımı almıştım çok güzel geldi isimli hastane çıkışınıda ordan yaptırayım dedim. Solma falan oldu mu yıkanınca baskılarında
Sibelezgi Karanimo yok solma olmadi.2nisanda dogum yaptim.sureklide yukandi kullandim..solmadii aslaa kumasida kaliteli
Melek_ceyhan ug_fa-3diplomalianne 3lu yaptırmayı düşünüyorum bende foto çekimi için. Ayriyeten 10lu takımda aldinizmi
ug_fa-3diplomalianne Melek_ceyhan yok valla 10lu almadım 5li takımları vardı zaten isimli olarak da sadece 3lü aldım zaten sadece hatıra olsun diye
Brglsvd instagramda nakisli_takimlar Melike hanımın sayfasından hastane çıkışı yaptıran arkadaşlar var mı memnun kaldınız mı acaba
beybisi26 beybisi26 Her insanın bi bunalım saati vardır belki de o da kötü bir anındaydı o yüzden öyle davrandı yorumumu geri silmeyi beceremedim. Ürünleri güzel kaliteli ve uygun fiyatlı sonuçta geri aşmak isterim yorumu