greybrde Merhaba hanımlar ben sade süt içmeyi pek sevmiyorum 🤷🏻♀️Kakaolu muzlu ve çilekli süt içmemde herhangi bi sakınca varmı sizce? Günlük bir kase yoğurt zaten tüketiyorum.
7capo7 greybrde Bence her zaman en iyisi pastörize sade süt ancak çok canınız istiyorsa sütünüzün içine muzu ya da çileği kendiniz ekleyin☺️ En azından içiniz rahat eder ve canınızın çektiğini içmiş olursunuz☺️
BTSG04 greybrde ben 1 bardak süte 1adet mız 3 badem 1 kuru incir 3 adet hurma blenderdan geçirip öyle içiyorum tadı harika. İstediğiniz meyve veya kuruyemiş koyabilirsiniz sizin zevkinize kalmış bişey 😊
Dilek0809 greybrde sade pastörize süte muz ekleyin kakao ekleyin hatta yulaf ekleyip baya ara öğün gibi çekip içebilirsiniz. O kutu sütler zaten uht bir de üstüne katkılı ve şekerli içmeseniz daha faydalı olur sizin için
Sevgiiiy greybrde ben çikolatalı süt çok içtim çok şükür bir sorun olmadı. Bence bu süreçte tabi ki yedigimize ictigimize dikkat etmeliyiz ama çok abartmadan. Bazen canınızın istediği şeyleri abartmadan tüketebilirsiniz
milla-s Ben de burada bekleyeyim çünkü daha hiç içmedim ama arada canım çekiyor. Nesquikli sütü de çok severim ben🤩