Kbrdndr- Herkese merhaba evde maske takarak çamaşır suyu kullanıyorum bazen ama ister istemez kokusu geliyor eşim yardımcı oluyor ama adamcağız işe gidiyor lavaboların temizliğinde mecbur kullanmak zorunda kalıyorum ara sıra bebeğe zararı var mıdır acaba
Minnosunannesiii Kbrdndr- ya ben çamaşır suyunu çok seviyorum evet dikkat ediyorum tabi ki ama bence bu kadar da korkmamak lazım bebeği karnımıza ince Bi iple bağlamamış ya Rabbim 🙂 hani o zararlı olan kimyasal aşırı derecede saattlerceeeee o kokuya maruz kalmak yada yanlışlıkla içmek çok ilerisi zarar verir lavabomuzda banyomuzfa bulaşığımızda kullandığımız bize zarar vermez diye düşünüyorum
Eczmery123 Kbrdndr- ben çamaşır suyu kullanmıyorum. Viking’in WC temizleyicisini kullanıyorum fırçayla ovarak. Gayet yeterli oluyor. Bebekten önce çamaşır suyunu evden çıkardım. Mikroplar ölecek diye kendimizi zehirliyoruz boş yere
Deletedmom_5 Kbrdndr- amonyaklı cif kullanmak belki daha faydalı olur ben öyle yapıyorum illa çamaşır suyu gerekiyorsa başkasından rica ediyorum
enisenalbant Ya bende aynı şeyden muzdaribim o yüzden kullanabildiğini kadar az kullanıp,Arap sabunu gibi doğal sabunlar ile temizliğini yapıyorum ister istemez çamaşır suyu kimyasal sonuçta 😊
Ftmasanli Çamaşır suyu hiç kullanmadım domestos onsuz temizlik asla yapamam kullanma diyenler oldu ama kullandığım vakit evin her tarafını açıyorum