fatmArslan06 19 haftalık hamileyim yatarken sağa sola dönerken kadın alt bölgem de ağrı oluyor yatıp kalkarken oturup sağa sola dönerken normal mi bu acaba
Dilek0809 fatmArslan06 rahim ağzınızı bi ölçtürün benim de öyleydi sınırda çıktı doktorunuza mutlaka söyleyin daha önce ölçmediyse
kucuktosbik27 fatmArslan06 magnezyum kullanıyorsunuz değilmi kullanmıyorsanız doktorunuza şikayetinizi anlatın hem muayne eder hemde magnezyum vermesi lazım artık
Bsydz fatmArslan06 bendede aynı şikayet vardı bugün kontrole gittim doktorum gayet normal dedi hamilelikte yaşanan ağrılar olduğunu söyledi rahim ağzı uzunluğumda normaldi içini ferah tut ben adım bile atamıyorum sabahları ağrıdan o derece üstelik 😊😊
fatmArslan06 Dilek0809 ölçtürmedim sağa sola dönerken yatıp kalkarken kasık bölgem adet olcak gbi bugün adet günüm ondan da olur mu
Dilek0809 fatmArslan06 bilmiyorum ama anlattığınızın aynısını yaşadım mutlaka ölçtürün derim önemli bir konu çünkü ağırlık oluyordu aşırı derecede sağa sola dönerken çok ağrım oluyordu aynen böyle yazdım doktorum acil çağırdı ve rahim ağzım sınırda çıktı ilaç başladık magnezyum başladık
fatmArslan06 Bsydz gaz ağrısı canım çözdüm biran da yok oluyor bianda giriyor karnıma saha sola döndükçe batan ağrıyan oymuştu