BegumIscanTunc Sibelhiranur çıkmadı canım eşim manava sordu 6 tanesine 350 TL istemiş boşver gel dedim ben sabrederim yaza kadar dedim Adama
Ozge1708 Sibelhiranur Biz izmirin bir ilçesinde oturuyoruz burda vardı canm. Küçük bi paket te 7 8 tane vardı içinde 40 tl ye almış eşim.
zeytinkiz Sibelhiranur ayyyy cok pahalı kız bu erik merakınız neden her hamilenin bir erik aşerme mevzusu var Allah aşkına bende normalde de cok yemem aramam 15. Haftamdayım yiyen görünce şapur şupur sinir oluyorum 😆 bakalım ben ne aşericem 😆
Minnakbiri26 BegumIscanTunc kızlar iste gelsin programın da 85 gr 42 TL erik suan var evinize getiriyorlar 350 TL vs vermeyin 🥰
Nurcihn Minnakbiri26 85 grm nekadar oluyor erik oluyor kaç tane hamileliğimin başından beri aşeriyorum
dorugunannesi34 Sibelhiranur bende erik halen görmedim çağla falan çıktı markete geldi ama erik halde bile yok 😂😂
Esmos26 Hamile meyveleri diye bir site var 100 gr 35-40 TL gibi birşeydi ama artık manavlarda da var küçük paketler yine aynı fiyatlarda bi bakın isterseniz ☺️
mom11111 Sibelhiranur BegumIscanTunc trenyolda suan 62 TL 100 gramı 18 tane felan geliyo boyutu biraz küçük ama aşerme olayını gideriyor..
Zyneepemree Sibelhiranur ya benimde sürekli aklıma erik geliyor tanıdık manav var her gün soruyoruz ama henüz buralara gelmedi