ozlemak42 esmerrmm doktorun yonlendiriyor ultrasondan sira aliyorsun canım hastaneye gidip yapman lazim telefonla verilmiyor
Elifdikel esmerrmm ikili tarama testinin normal muayneden farkı yok sadece burun kemiğine ve ense kalınlığına ayrıca bakıyor doktor ve bir tüp kan alınıyor normal randevu alarak gidebilirsiniz 11-13 haftaniz arasında
tazeanneew esmerrmm normal doktora randevu al kadın doğumdan, gir ikili test haftam yaptırmak istiyorum de sana sistemden tarama açar ultrasona gönderir yada uygunsa kendi cihazıyla ölçümlerini yapar kan verirsin 1 hafta sonrada sonuçlarını alırsın canıö
ozlemak42 esmerrmm sabah normal kontrole git doktoruna söyle zaten zamaniysa o söylüyor git sira al diye ultrason bölümüne git o gün ve saat veriyor hemen o gün yapmiyorlar
tazeanneew esmerrmm şehir hastanesimi kadın doğum bölümlerine ayrılıyo şehir hastanelerinde gebe bölümğne randevu alman lazım
ozlemak42 esmerrmm randevu işi çok sıkıntılı bende bulamıyorum gece 12 den sonra sürekli dene talep aç boşluk bulunca hemen al yada doktoruna git durumu anlat bulamıyorum randevu geldim de erken saatlerde gidince bakabiliyorlar
tazeanneew 055eslem evet doğru ense kalınlığı ölçülüyo sonrada kan veriyorsunuz burnunada bakılıyo ensesi ölçülürken zaten tarama bundan ibaret
tazeanneew esmerrmm yok hayır ücretsiz belki gittiğiniz hastanede bölümlere ayrılıyordur yoksa devlet hastanelerinde yapılıyo sen bi mhrsden kadın doğumdan randevu al git öğrenirsin