MerveBozan Arkadaşlar merhaba. 32 haftalık hamileyim bir kaç kere bebek bi tarafta toplandı tümsek gibi? Sizce endişelencek birşey varmı bilemedim?
Lilium MerveBozan çok normal endişelenecek birşey yok. Benim o toplanmalardan günde 20 kere oluyor aylardır
1987gokce MerveBozan bende de aynı durum var çok sertti Karnım üstelik canım çok yandı nedense. Sanki Karnımda yara varmış gibi..yarın randevum var bakalım doktorum ne dicek. Geçmiş olsun
NaimeYilmaz MerveBozan o poposunu bi dayıyor bazen nefesım bile kesılıyor.. yapacak pek bırsey yok sanırım canları sag olsun 😊
Meryemaskerden MerveBozan gayet normal.bisey cnm bi tarafta toplanıp kasılıyor ama eğer çok sık oluyorsa doktoruna danış
MerveBozan Lilium siz kaçıncı haftadasınız peki? Kasılmamı acaba diye tedrgin oldum bende kasılma nasıl bişi onuda bilmiyorum:))
Meryemaskerden MerveBozan ona kasilma deniyor cnm ztan korkma bebeğin kasilması yani senin kasilmalarin deil yok gayet normal sıklaşmadigi surece sorun yok😘
Lilium MerveBozan 34+4 benim bir kaç aydır böyle. Mesela dinlenirken oluyor genelde karnım taş gibi oluyor bebek bir tarafa veya iki tarafa doğru toplanıyor nefes alamıyorum o zamanlarda bir dakika sürüp başka pozisyona geçiyor bebek
bbestw MerveBozan genelde çok ayakta kalınca oluyor bende bebek kendini kasıyor toplanıyor sanırım bugün ebe de sen kendini yordukça bebeğinde dur diyor demişti 😊
Bozslanomur MerveBozan çok sık olmuosa nrmal cnm yani bnm günde 10 kere falan oluyo doktorlar nrmal dio sdce 1 saat veya yarım saat icinde 10 dan fazla oldugunda gelin diolar