Ferahfezaaa Ceren25 benimde azdı sürekli dereotu tükettim yoğurtla, salatada yanına bulgur pilavı bende çok etkili oluyordu çocuk doyuyordu tam. Kemikli kırmızı et haşlama yapardım ondan sonra emzirince daha uzun süre yok kalırdı. Zamanla bebek büyüdükçe anne sütü tek başına yetmiyor zaten ara sıra aptamil verdim sallan yuvarlan 21 aya kadar emzirdik çok şükür
ikincikezanne_ Ceren25 canım ebebek ye falan çaylar var süt arttırıcı onlar da iyi gelmişti bana bol bol su iç mutlaka bulgur pilavı ye duşta göğüslerine sıcak su tut
Susamtanem2 Ceren25 petibor bisküvi bana en ilginç bu gelmişti 🤣 ama cidden işe yarıyor diğerlerini arkadaşlar yazmış zaten
Huden Sütümün arttırdığını füşündüğüm bi karısım var onu yapıyordum hurma incir yulaf ezmesi biraz bal iki üç kaşık süt az kakao tarçın az çeviz fındık jindistan cevizi bunları blendırdan geçirip top yapıyordum gün içinde ağzıma atıp bol su tüketiyordum bide migrosta bi çay vardı sallama şeklinde kusburnulu onu içiyordum
Dyg61 Ceren25 bol su yeşillik tahin ya da tahin helvası bulgur ( gaz yapabilir) malt içeceklerde süt yapıyor eğer ilk zamanlardaysanız iyi bir uyku çekmek de göğüsleri şişiriyo
Ceren25 Dyg61 daha cok yeniyim canm 23 günlük anneyim ama sutüm ywterli gelmedigi icin mecbur mama veriyorum doymuyo ağlıyo 😔😔
Dyg61 Ceren25 emzirdikçe artar sütün dert etme canım uykunu alarak uyandığında sütünde dolar bol su içmeyi ihmal etme ben bir de ben tavuk suyu çorbası içiyordum o da biraz arttırmıştı ilk zamanlarda
eylulsilam_35 Kayısı suyu papatya çayı kimyon bunları kullan sıkıntı stres yapma sıkıntı stres yaparsan sütün kesilir rahat ol bol bol kayısı suyu iç benim bu şekilde verim verdi bende sizin gibi stres sıkıntı taktım sütüm kesildi Allah’tan ¾ gün sonra geldi kişiden kişiye değişir tabi
Ceren25 Dyg61 canm benim bebiş goğsümü boşaltamıyo oyüzden sütde dolmuyo biberona alıştı yine veriyorum ama sanki beni temelli bırakcak gibi çok mutsuzum 😔😔
Eski9 Ceren25 bol bol su günde 3 lt ve sık sık emzirmek 2 altın kural öncelikle bu ne kadar emzirirsek beyne o kadar daha fazla süt uret mesajı gidiyor. Onun dışında yiyecekler de de soğan bulgur dereotu tahin kendisi ve helvası kuru meyveler özellikle incir badem fındık ceviz tabi bunlar süt yapar diye ayarı kaçırmamak gerek yoksa aşırı kg olarak size dönerler buna da dikkat edin.
Twochildandmom Güzelce emzir yas aralığına göre saatli emzir süt birikecek zamanın olsun, uykunu al, bol su, dereotu, bulgur pilavı (gaz yapabilir dikkat et)