Ftm25 19 yaşındayım 21+6 haftalik hamileyim ilk gebeliğim . Takibimi yapan hastaneden hic memnun degilim izmirde yasiyorum hanımlar . Lutfen yardımcı olurmusunuz bana
ug_fa-3diplomalianne Ftm25 buca kadın doğuma gidebilirsin bende oraya gidiyodum ama randevu alamıyorum artık 🥺
Cemile_nurr Ftm25 ben gitmedim gitmeyi çok istedim ama olmadı. Simdilik cok sukur bir sıkintida yok 24 haftalik gebeyim
Ftm25 Tugba_nuray tepecik egitim ve arastirma takibimi yapiyor ama hic memnun degilim hastanemi degismek istiyorum ama yardiminiza ihtiyacim var
Tugba_nuray Ftm25 özel ata sağlık pınar hoca tavsiyemdir. Çok iyi ilgili ve güler yüzlü. Ben Pınar hocaya gidiyorum. Buca Tınaztepe de de Fatma hoca tavsiyemdir 😌
Ftm25 Minnosunannesiii degilmi… gidebilecegim baska bir hastane yokmu acaba siz biliyosaniz sizin tavsiyenizle gidebilecegim
Merve1455 AnneEsra_55 doktorunuz kim acaba bende Samsundayım şuana kadar devlete gittim. 1 Nisanda devlet hastanesinde detaylı ultrasonum var sonra bende Anadolu hastanesinde Özge hanıma gitmeyi düşünüyorum.
Ozge5500 Merve1455 ben gidiyorum cok memnunum özge hocamdan cok ilgili saolsun sen sormadan herseyi cvpliyor 🥰
Merve1455 AnneEsra_55 ben bayan doktor istediğim için Özge hanımı tercih ettimde. Özge hanımla ilgili bilginiz var mı acaba
Ftm25 ug_fa-3diplomalianne buca da seyfi demirsoya gittim bi bayan doktor vardi beni azarlayarak konustu ve 15 saniye icinde muayene edip gonderdi ayni hastane mi acaba
ug_fa-3diplomalianne Ftm25 kadın doğum binası başka yerde yalnız buca kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi olarak geçiyo
Ftm25 ug_fa-3diplomalianne yok benim gittigim yer orasi degil o zaman ege universitesinegidecegim bakalim umarim oradan istedigimi gorurum
Tugba_nuray Ftm25 ege ünv gitme. İdrar keseme Benim hiç kistim olmadığı halde 7 cm kistin var ameliyatlık dedi. Kiste dair bişey yok halbuki.