Biresinti Bisey sorabilirmiyim bu gün muayene oldum daa 21 haftalik bebeğim cinsiyeti kız gibibdedi ama ben hafif çıkıntı gördüm yanılma payı olabilirmi bide boyundan anlayan varmı olçüleri normal mi sizce? https://imgyukle.com/i/Nma2k1
Dyg61 Biresinti fL yazan yeri 7 ile çarpıp boyunu bulabılırsınız ölçümleri de normal gözüküyor haftasıyla uyumlu gibi boyu 21 cm
kucuktosbik27 Biresinti 20+0w yazıyor ya yada 21+0 w ordaki w hafta demek yani 21 haftayla uyumlu genel olarak bir sıkıntı yok canım
Biresinti kucuktosbik27 saolun 🥰 normalde bebegin gorundugu fotografta veriliyordu vermedi bu sefer bende bisey anlamadım 😃
kucuktosbik27 Biresinti 😅 unuttumu ki acaba neyse haftanla uyumlu ama endişe edeceğin birşey yok çok şükür ☺️
Biresinti kucuktosbik27 yok yaaa vermiyoruz dedi şasırdım başakşehir ćam ve sakurada ilk defa muayene oldum
kahve-cekirdegim Dyg61 evet efw yazıyor bende teşekkür ederim 😊 peki son olarak kalp atışı oluyor mu bu kağıtta acaba
Dyg61 kahve-cekirdegim kalp atışıda fhr yazar ama hepsinde olmuyo doktor kendi ölçüyor bakıyor kağıtta yazmıyor genelde bazı doktorlar onun için ayrı kağıtta veriyor