lisansli_Mom49 Şimdi ilk hamileliğimde özelle gittim ve ikili üçlü hiçbir test yapmadım bu hamileliğimde araştırma hastanesine gidyorum yine testleri felan yapmayı düşünmüyor sıkıntı olur mu yoksa yapmak zorundamıyım bilgisi olan var mı
Ozge1123 lisansli_Mom49 sıkkntı okacağııını sanmıyorum doktor sizi bilgilendirir siz istemiyorum diyince sadece imza alıyorlar üstelemiyorlar. Yaşınız 30 35 üzerindeyse o zaman ısrar ediyorlar birazcık . Risk artıyor diye
Lazkizi3453 lisansli_Mom49 neden yaptırmıyorsun ki ? Her hangi bir problem varsa aldırmayacaksan bile öncesinde bilgi sahibi olup, psikolojik olarak kendini hazırlamak yapılması gereken bişey varsa onları yapmak istemezmisin ?
Mymother lisansli_Mom49 yoo size kalmış bişey benim doktorum ikili testi ve şeker yüklemesini tavsiye ettiğini ve gerekçesini anlattı yaptırıp yaptırmamak benim tercihimdi
lisansli_Mom49 Ozge1123 25 yaşındayım inşallah bütün hamişler sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar
055eslem Lazkizi3453 dusunmuyorum demiyor canim dusunmuyor diyor doktor dusunmuyor galiba benim diyer hamileligimdede doktor yaptirmadi sordugumda aldirma gibi bidusuncen varmi bisey cikinca dedi yok dedim ozamn gerek yok dedi ama bunda yaptirdim ikiliyi cok iyi cikti ucuncuyude yapalim dedi busey cikmadigi halde doktordan doktora degisiyor
lisansli_Mom49 Lazkizi3453 cnm ilk hamileliğimde yapmadım hep ne gelirse allahtan be sağlıklısını istedim çok şükür öylede oldu ondan
lisansli_Mom49 055eslem cnm ben yaptırmayı düşünmüyorum demek istedim ☺️ Acaba devlete yapmak zorunlu mu
055eslem lisansli_Mom49 zorunlu degil canm ben yanlis anladim ozamn seni ben ikili yi yaptirdim bir sey cikmadi karar senin zorunlu degil