Aybikee34 Kızlar 10. haftama giricem ama bulantilar hiç azalmadan devam ediyor sabah özellikle 2-3 defa kusuyorum. Hiç bişey yiyemiyorum rahat rahat, 2 lokma yediğim an midem şişiyor hazımsızlık başlıyor maden suyuyla bastirmaya çalışıyorum ama yemek yemeyi çok özledim 😔😭
dalin Aybikee34 ayni haftadayiz benim hic bulantim yok gecensene kizimdada olmadi cok rahat hamilelik gecirdim bu senede yok benmi anormalim acaba🤔
Sshr Aybikee34 20 haftalıgım hala kusuyorum serumla duruyorm bazen ilaçla başından beri aynıydı geçmiyor hala 😏
Aylincetin Aybikee34 gayet normal ama bence maden suyu içme onun muhtemelen kız olacak aynı benim gibisin bana da kız olacak dediler kız oldu allah bağışlasın ben 5 ay oldu hala kusuyorum engel olamazsın yediklerini araştır ve en çok neyden kustugunu dene mesela ben tam buğday ekmeği ve becel yağdan kusuyordum onları yemeği kestim kusmam azaldı
Dk16 Aybikee34 ben de 10+3 oldun bugün benim de bulantılarım yoğun olmuştu son 3 gündür Yok gibi Ama şimdi de mide ekşimedik var ama bulantı kadar zorlamıyor Allah kolaylık versin size 🍀 umarım en kısa sürede geçer
Beyzanilhan Çok normal 13. Haftaya kadar aynı şeyleri yaşadım 13 ten sonra bıçak gibi kesildi 21+2 yim geçti şimdi ama hala kırmızı et ve beyaz peynir yiyemiyorum
Arzuu Ben de öyleydim. 16. Haftaya kadar devam etti. Çok zorlandığımda serum bağlıyolardı o 2-3 gün rahatlıyodu biraz😌
istanbulluanne dalin Yok bende aynı canm 15 haftalk olduk hemen hemen bir kere midemin bulandigini hatrlamam. Yani gidip bebegi görmesem hamile deglm dicem hic bir belirtiyi yaşamadım 😀
MeralimekEkinci Ben 6.haftaya yaklaştım ultrasona göre sat a göre 8 ama hiç bir bulantı yok daha doğrusu gebeliğe dair hiç bir belirti yaşamıyorum yaşayanları okuyunca bende mi acaba sıkıntı var diyorum sabah kalkman kıraker yenmeli kesiyor diye biliyorum
Bernai MeralimekEkinci merhaba canım. Benımde 5+1 günlük hamileyim hiç bi belirti felan yok normal miki acaba
MeralimekEkinci Bernai benim de yok valla göğüs hassasiyeti vardı çok az oda gitti 5. Haftaya girince
Deryahulya Aybikee34 ah canım ah 48 kiloyla hamile kaldım 45 oldum o bulantılar yüzünden bi haftada hemde doktorum emedur diye ilaç verdi tamamen kesmesede hafifletti çok artk bir kere filn çıkartıyorum doktoruna danış bakalım bide meyve ye ben bitek meyve yiyebildim azda olsa
Melikeznar Aybikee34 bende oyleydim yemek yiyemezdm buzdolabını açamazdım aylarca evde yemek pişmedi. Parfüm,şampuan bu tarz kokulardan bile kusuyordum hiç geçmicekmiş hep boyle yasıcakmısım gibi hssediyordum ama 16. Haftada bitti çok şükür çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun🙏🏻
Papatyali Bende de ilk 8 9 haftaya kadar sadece sabahları çok az olurdu sonra çoğaldı ve 11 12de zirve yaptı diyebilirim sonra azaldı şu an 16+1 olduk hiç yok ❤️ Bulantın olduğu zaman hemen açık havaya çık pencere önüne çık derin bi nefes al birde Tuzlu şeyler tüketebilirsin, baharatlı şeylerden uzak dur Canım yediklerine dikkat et geçer inşallah 💗
Anneyimanne Aybikee34 11+2 olduk bende öyleydim ama çok şükür bi kaç gündür iyiyim bulantı var kusma Yok şuan da allahım tüm annelerimizin yardımcısı olsun minikler bizi bu hale sokuyor maalesef 🙈🙈
Merve1996 Aybikee34 bende 8 haftaya mide bulantisindan tiksinmeden ölecektim nerdeyse yedimi cikariyordum bisey yemek istemiyordum.Evdeki esyalardan bile cok sacma ama esimden bile tiksindim herneyse.Özeldeki doktoruma dedim gaviscon mide bulantisi icin surup verdi.Günde üç kasik inanilmaz iyi geldi canim 10 haftada yok oldu mide bulantisi.
serenimo Benim 17. Haftam hala devam ediyor. Öğün atlamamaya çalış. Benim doktorum öğün atlamazsan baş ağrısı ve mide bulantısını azaltırsın demişti.