Denizyildizii Melihakaya cnm tahlil yaptırdınız mı değerleri nasıl düşük değilse hamile kalabilirsin tabi. Ama normalden düşükse biraz zor olabilir
afrasil Melihakaya ameliyat olmadan sperm zor düzelir belkide düzelmez ve varikosel ilerlemeye devam eder . Ameliyat 30 dklik basit bi ameliyat . Kasıktan giriliyor . 10 gün sonra ise başlanıyor . Yinede siz bilirsiniz tabiki
GulcanDongel Ameliyatın zorluğu nedir bilmiyorum ama arkadaşımın eşi oldu, arkadaş hamile kaldı, çocuğu bile doğdu. Bence gerekiyorsa ameliyat olsun.
Denizyildizii Melihakaya spermiogram mı yaptırdınız? Normalse ameliyatsızda bebek sahibi olabilirsiniz
MerveSglk95 Melihakaya benım eşim askeri personeldi varıkosel varmış biz bilmiyorduk evlendıgım ay hamıle kaldım ben agrısı var diye doktora gittiginde doktor söylemiş varıkosel var diye şimdi 2. Ye hamıleyim ama sanırım gebeligi etkileyende var etkilemeyende
biyologelif Ben bir seneye yakın çocuk sahibi olamadık doktora gittiğizde eşime varikosel teşhisi koydular hatta ürolog akrabamız değerleri iyi olmanıza gerek yok bile dedi. Basit bir ameliyat olalım ne kaybederiz dedik dinlemedik. İyiki de olmuşuz 6 ay iyileşme süreci sonunda hemen hamile kaldım
mommyjean Melihakaya eşim 2 hafta sonra ameliyat olacak inşallah fayda eder çünkü ağrıları başladı normalde biz de istemiyordu ameliyat falan ama zorundayız. Varikosel olup hamile kalan var postlarda görüyorum hep ama sperm değerleri de düşükse bekleme vakti uzuyor işte
flowers Melihakaya eşimde vardı doktor ameliyata gerek yok dedi. Gerek olup olmadığını sizin doktora sormanız lazım bazı durumlarda gerekli oluyormus. Ben gebe kaldim
Umutduru Melihakaya benim eşimde varikosel varmış tabi biz eşjm için hiç gitmemiştik 2 gebeliğim oldu ama malesefe ikisi de ďüştü 2.düşen de boş gebeljkti bunun üzerine doktora gittik sol varikosel varmiş doktor hamjle kalınabilir ama geciktirir dedi ve biz ağustos da ameliyat olduk geçen ah değeelerjne baktirdik normalin de üstune çikmış.çok şükür Rabbim en kisa zamanda nasip.eder jnşallah 🙏🏻🌸
Mermerve Benim esimdede var varikosel ama ameliyat olmak istemedi esim ikna olmadi bi turlu. 3 yil olmadi bebegimiz tup bebekle hamile kaldim. simdi bunun zorluklarini yasadiklarimi gorunce ameliyat olma fikri aklina yatmaya basladi olcak insallah doktor ameliyat gerekli dediyse bence kesinlikle olmali
d-b_2019 Melihakaya benim eşimde vardı kesin ameliyat dediler başka bi doktora gittik oda ameliyat dedi ama bi ilaç yazdı 3 aylık sigaraysa kesin birakicaksin dedi eşim sigarayı bıraktı 3 ay düzenli kullandı düzeldi 9 ay önceydi geçen hafta da yeniden değerlerine baktirdik çocuk olmuyor diye eşimin değerleri çok güzel cıktı şortun yok benim hormon değerlerin sıkıntılıydı o yüzden olmuyormuş meğer demek istediğim kaçıncı evrede mesele benim eşimin 1. evrendeydi tabi buda var ümidini kesme
25umut Melihakaya benim de esim varikoseldü ve 6 ay kadar tedavi oldu ilaç kullandı aktardan doğal keçiboynuzu pekmezi ve birkaç bisey aldı kullandı devamlı aksatmadan şimdi cok şükür 21 haftalik hamileyim ve eşimin varikosolu geçti inşallah sizde atlatirsiniz