Mom053 Yasinimm bende kız bebeğim olsun istiyordum ama oğlum oluyormuş farketmez sağlıklı olsun yeter dedik 😊
Tuba79 Yasinimm attığım fotoğrafta 12+3 canım Hadi bakalım hayırlısı olsun 🙏 Çok tesekkir ederim canım benim 💜
kubrakokcan Yasinimm 18 haftalık minik bir prenses bekliyoruz ♥️ Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. 🙏🍀
Yasinimm kubrakokcan maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallh minik prensesi 👼🌸❤🥰⚘🤲
Yasinimm Nihal42- maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah minik prensi 💙👼🙈🙉🐣🤲
Yasinimm Miumiu ay maşallah ismiyle yaşasın inşallah minik prens💙👼ismi çok güzel benim anakokulunda staj yaptığım öğrencim geldi aklıma çok sakin kıvır kıvır saçları vardi okulum bitene kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım 💙👼🙈🙉🤲
Yasinimm Elifaltun maşallah Allah bağışlasın küçük beyleri 💙👼rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin küçük prensesi ❤🥰⚘🤲
archmom Yasinimm kızçemiz prensesimiz melegimiz olacak . Çok mutluyuz . Hep kız istiyorduk 💗💗💗 30. Haftamız az kaldııı :))
Yasinimm archmom maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah minik prensesi🌸🌷⚘❤🙈👼🙉🤲