Yasinimm Kimlerin minik prensleri 💙👼ve minik prensesleri oluyor🌸🌷❤⚘👼 Burdan kız annelerine sesleniyorum küçük prensesleri çok sevin 🌸🌷❤⚘👼tabi ki erkek evlat da çok değerli ama kızların yeri bambaşka ❤⚘🌷eskiden kız evlatlarına değer verilmez diri diri toprağa gömerlermiş 🌸❤⚘👼 ve yine öyle ben de kızım olsun çok istemiştim rabbim güzel bir erkek bebek nasip etti 💙👼eşim kızım olmasın diyordu baştan beri ne fark ediyorsa neden ayrımcalık yapılıyorsa evlat evlattır ama kız evlat cennetin anahtarıdır 🌸❤⚘👼eşime ve boyle düşünenlere çok sinirleniyorum ve çok üzülüyorum 😔😪😭
Dilek0809 Yasinimm ben de sizin gibi kız evlat bambaşkadır cennet anahtarıdır gibi söylemlerde bulunanlara çok sinir oluyorum. Evlat evlattır. Hepsi cennet kokuludur kızı da erkeği de.
rukiyyee Yasinimm oyy benm eşimde kız olsun diye içi içini yedi çok şükür kız olduğunu öğrendik rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰
Smyrayldrm Yasinimm cnm bende esımde cok hayırsıla allahım saglıklı bir kız evladı nasıp etsın bıze bızde kızımız olmasını cok ısstyrx 14+1 haftalık bebegımı kaybettım kızımızı nasıp ettı ama kısmetı yokmus kalbı durdu cnm 13 gun oluyo ama tekrar dusunuyrz ınslh kızımız olur allahım dualarımızı kabul etsin ınslh 2 tanede oglum ♥️ bırtane kız evladım olmasını cok ıstıyrm allahım hayırsıla ile nasıp etsin cnm saglıkla ınslh 🤲
denizanasi1 35 haftalık olduk bizde oğlumla. Eşimle sevgiliyken bile kız evlat hayali kurardık, kızım olsun çok istiyorum derdi ama Rabbim erkek evlat nasip etti😊 şimdiden ikinciyi ne zaman yaparız diye planlar yapıyor 🙄
Yasinimm denizanasi1 benimki bir daha asla yapmam diyor 1 erkek olunca yeter diyor 1 kız olsaydi erkek oluncaya kadar doğurtururdum seni diyor🤣🤣🤣
Demir01 denizanasi1 vallahi ikinci çocuğun da kız olma garantisi yok.☺️Benim de 8 buçuk yaşında bir oğlum var. 2.ye hamileyim 6 hafta kaldı doğuma Allah nasip ederse. O da erkek. Eşim de bir kızı olmasını çok isterdi. Ama Rabbim böyle hayırlı görmüş. Ne gelirse başımızın üstünde yeri var. En kıymetli emanetlerimiz. İnşallah hayırlı evlat olurlar.
Yasinimm -elemturan96 ay ay küçük civ civ ismiyle yaşasın rabbim güzel uzun ömürler nasip etsin prenses liya ya👼⚘❤🌷🤲
papatyaanneee ESHB bana da bakar mısın 😇 [url=https://hizliresim.com/jJSJmT][img]https://i.hizliresim.com/jJSJmT.jpg[/img][/url]
ESHB papatyaanneee kaç haftalık canım doktor tahminde bulundu mu ? Seninkide çıkıntıya göre erkeğe benzettim ama çok uzamnda değilim. İlk bebeğimin ultrasonuna göre tahmin ediyorum 😂
papatyaanneee ESHB Canım bu iki hafta önceki resmi doktor o zaman tahmin yapmadı bu hafta cumartesi tekrar gideceğim belki söyler şu an 12 bitti 13. Haftanın içindeyim 😇😇😇
Patatesim Benimde paşam oluyor❤ eşimle bizim hiç fark etmezdi şöyle düşünüyorduk ilk erkek olursa sonra bi kardeşi olursa ona kol kanat olur belki biz erkenden göç edip gideriz abisi olursa sahip çıkar diye böyle erkek olabilir diuorduk sadece yani yine fark etmiyordu sağlıkla gelsinler dee 🙏
Yasinimm Patatesim Allah korusun canım rabbim sizede evladınıza da güzel uzun ömürler nasip etsin inşallah 👼🥰💙🌷🤲
PurpleTail Yasinimm Evladın kızı erkeği olmaz güzel birsey söylemek isterken, aynı hataya siz düşmüssünüz.