Selinn27 Hanımlar merhaba bebeğimizin alışverişi yapıldı şimdi onlar yıkanacak deterjan konusunda kafam biraz karışık hangi marka hangi ürün açıkcası pek bilgim yok sizin fikir ve tecrübelerinizi alabilir miyim 🙏
metehaninannesiii Selinn27 ben durunun granüllü beyaz toz sabun alicam yani suan evde de onu kullaniyorum gayette memnunum kokusu asla rahatsız etmiyor beyaz sabun kokuyor çok güzel
Burcin-98 Unıbaby sensitive sarı kapaklı olanı nı kullandım ben kokusuz ve hassas ciltler için olması yüzünden tercih ettim çokta memnun kaldım😊
Misto Ben roxy dalan granül matik sabun tozu aldım canım cevremde onu cok met ettiler hem fiyatida ötekilere göre uygun daha dogumuma var ama ben aldim daha kullanmadim
aslibolmann9 Ben haci şakir sabunu rendeleyip kullandım cokta memnun kaldım oglum 2 buçuk yaşında yeni bıraktık sabunu. Hem diğer deterjanlara göre daha uygun. Tavsiye ederim
Selinn27 Tdm29 dalin sensitive sıvı deterjan aldık biraz önce yıkadım kesinlikle kokusu yok sanırım daha iyiymiş parfüm vb alerjenik yapacak katkı maddeleri yok,bakalım 🤷🏼♀️
svdmm16 Kızlar bi kez arkadasımın bebiş kıyafetlerini kurutma makinem var diye bizde yıkamıştık sabun tozu hep yapışıp kalmıştı deterjan yerinde sizde de öyle oluyor mu
handegurses merhaba hamileyken bi post açmışsınız bebeğimin kalbinde delik var diye kapandımı o delik acaba?
Sevinc24 handegurses merhaba sizin de mi bebeğinizin kalbinde delik var bana da öyle dediler Doğum yapmadınız dimi
handegurses Sevinc24 evet müsküler vsd dediler detaylıda küçükmüş kapanır dedi doktor ama merak ediyo insan yinede
Dyguklc Selinn27 ben toz deterjanin durulanmadigini dusundugum icin sivi deterjan aldim abc nin bebekler icin olan deterjanini denedim kokusuda yok icerigide iyiydi
Sevinc24 handegurses aynı şekilde ikili temizdi ama perinatolog bazen ikili yanlış olabiliyor deyince fetal DNA yaptırdım 31 haftadayım sizin Doğum ne zaman delik için kardiyolojiye gittik sorun oluşturmaz dedi zaten kapanma ihtimali en yüksek türüymüş inşallah doğduğunda kapanmış olur