Karadeniz61 Haftama girdim en son 2 martta doktora gittim doktorum artık daha sık gelmeye başlayacağımı ve 23. Marttada çağırdı peki ben bu gittiğimde tam ücret mi vereceğim yoksa kontrol mu olmuş olcak. Normalde ayda bir gidiyordum ücreti neyse veriyordum doğal olarak😁
mercimeginanne Karadeniz61 bnm gittiğim bastane de 10 gün içindeki kontrol sayılıyor ama sizinki nasıl bilmiyorum
iremgun Karadeniz61 ücretli olur. Genelde 10 gün ya da 15. Gün gidildiğinde kontrol oluyor hastahanelerde ama. Özel muayene ise belki farklıdır.
Sbhmstfelf19 Karadeniz61 özele mi gidiyorsunuz benim gittiğim özel de muayene olduktan sonra 10gün içinde tekrar gidersen ücretsiz oluyor 10 gün sonrası olursa yine ücret ödüyorsun
Beyzan Karadeniz61 tüm özel hastanelerde 10 gün içinde yapılan muayene kontrol sayılır. O nedenle her gitmenize para vermeyeceksiniz. Sadece bazı hastanelerde nst ücretli 15-20 lira gibi bir ücreti var onu verirsiniz belki
Nisanurunannesi3850 Tekrar vericeksiniz😊muayeneye gittikten sonra 10 gün icinde tekrar muayene olursaniz odemiyosunuz ama 10 gunu gecerse ödüyorsunuz
ysfali06 Karadeniz61 10 gün içindeyse ücretsiz kontrol olarak giriş yapıyorsun. Hatta gittiğim hastanede kontrol olduğunds danışmadan giriş yapıyoruz ücret ödenen yerden değil
Beyzan ysfali06 aaa ama nst çok fazla ben ilk gebeliğimde hiç ücret odemedim 2 sene önceydi simdi hiç sormadim haftam erken diye muaye 100 TL bakalım nts ne çıkacak. Bu arada sizin bebis de sağlıkla gelsin inşallah 🌸
babymam0304 Karadeniz61 2 haftada bir gel diyor doktor. 10 gün kontrol normalde. Yani mecburen 2 hafta sonra dediği için doktor ödüyorsun tekrar muayane ücreti:(
tazeanneew Karadeniz61 10 gün içerisinde kontrol oluyor 10 günden sonra ödüyorsun ama son ayda mesela haftada bir gidiceksin bir hafta ödersin diğeri bedava olmuş oluyo 10 günü geçmediği için 😂
ysfali06 tazeanneew yeni mi derken 30 haftadan beri giriyorum ben hep ücretliydi şuan 37 haftadayım. İlk gebeliğim olduğu içinok önceden nasıldı bilmiyorum
ysfali06 tazeanneew olabilir bilmiyorum. Ama benim gittiğim hastanede alıyorlar ücret. Zaten ilk kez sizden ücretsiz olduğunu duydum burada az da olsa ni miktar verdiklerini söylüyor herkes
Mervekaynak Karadeniz61 muayene günü dahil 10 gün içinde gidersen vermiyorsun ücret ama 11. Gün bile olsa alıyorlar
Kubrabulut Karadeniz61 benim özel klinik. İlk başlarda ayda 1 gidiyorduk 300 TL veriyorduk. Sonra 2 haftada 1 gitmeye başladık ve ekstra ücret almadılar, bizim ücretimiz aylık olarak alınıyor zaten dediler.
tazeanneew ysfali06 yok aynı hastanede 4 yeğenim doğdu 3 ü arka arkaya hiç birinde ekstra ücret alınmadı