Yoncaglseven En son ilk hamileligimi ogrendigimde saglik ocağında yaptılar şubattı simdi özel doktora gidiyorum her ay yaptırıyor musunuz siz ?
Deletedmom_5 Yoncaglseven bende tiroid olduğu için doktorum her ay kan vermemi istiyor ben sağlık ocaginda yaptırıyorum
momtobe8 Yoncaglseven her ay kan testi yapılmıyor. İlk zamanlarda bir yapılıyor. Sonra ikili üçlü dörtlü test yaptıracaksanız o zaman bakılıyor. Birde 20. Hafta civarı yapılmıştı bana.
Mdnyldz Yoncaglseven Gebeliğimin başlarında detaylı bir kan testi istemişti doktorum, sonrasında 2′li tarama testimde yapıldı. En son da şeker yüklemesinde şeker sonucum için kan verdim bu kadar Şuan 27+4 . Haftalığız. Gerekmedikçe vermedim ben.
Beyzan Yoncaglseven her ay yapılmıyor ben başlangıçta yaptırdım bir de doktorum şeker yüklemesi yapılacak zaman tüm değerlerine de bakarız dedi. Tabi düşük degerler olur takviye kullanılır. Onu kontrol etmek için tekrar yapılabilir kişiye özel
Yoncaglseven momtobe8 Doktor dedi ki saglik ocağında yapılan ayrıntılı testi getir bana eksik bir şey var ise yeniden yaparız dedi.