Yusufmom Kizlar 29 haftalik hamileyim 63 kiloyla hamile kaldim simdi 66 olmuşum normalmi cokmu az kilo aldım 😑
Deletedmom_5 Yusufmom bende 4 kilo aldım doktorum gayet normal olduğunu hatta hiç kilo almasamda bebek sağlıklı olduktan sonra bir sorun olmadığını söyledi. Hem kilo iyi değil sonra birde vermesi var bebiş sağlıklı ve kilosu iyiyse takma kafana :))
Fatma12345 Yusufmom normal cnm bende 29 haftalığim 3.5 kilo almışım doktorum çok güzel gidiyosun böyle devam et dedi
Yusufmom Deletedmom_5 nebilim insan endiseleniyor acaba bebek beslenmiyormu diye icim rahatladi valla cok kisiyle ayni kilodayiz demek😍
Yusufmom ada94 bebegij gelisimi 1 hafta önden gidiyor iyi dedi doktorum kendim hic ama hic kilo almadim birazcik karnim cikti okadar
Fatma12345 Dilara1903 tatlı türü şeyleri pek tuketmem ekmekte pek tuketmem onun dışında herşeyi yerim 😊 meyve sebze proteinle beslenmeye özen gösteriyorum bide çok aşırı derecede su içen birisiyim 😊onunda faydası olduğunu düşünüyorum açıkçası
Yusufmom Eminekrem42 masallah 😄bende cok yiyorum valla hersey tatli tuzlu yatana kadar yiyorym ama kilo almiyorum bebegim 1400 gr doktorum iyi dedi kilosu felan yinede endiselenmemek elde değil
Ozge890 Yusufmom daha 24.6 haftaligim ve 80 kilo olmuşum doğuma kadar daha fazla almam insallah doktor tatliyi kesmemi soyledi cok canim sıkkın☹😭
kucuktosbik27 Yusufmom kilo almaman güzel birşey bebek haftasına göre kilosunu aldıysa buna sadece sevinmen gerekiyor bende 1.5 kilo aldım sadece bebişimde dün 1526 gr dı yarın 30 haftalık olcaz doktor maşallah diyor
Yusufmom Fatma12345 valla iyide kenardan beni gorenler sen fare yavrusyu dogrucan zayif olucak bebehin hic yemiyorsun cok zayifsiz felan gibi laflar psikolojimi bozuyor boyumda uzun oldugu icin hic hamile gibi gorunmuyorum
Dilara1903 Fatma12345 bende de hafif şeker yüksekliği çıktı ben de siz gibi besleniyorum. 27.haftadayım 4buçuk kilo aldım ben de. Meyve günlük kaç tane yiyorsunuz?
Asya_2402 Yusufmom İlk oğlumda 29. Haftada ben de 3 kg almıştım,sonradan üstüne 9 kilo daha alıp doğuma girdim.Şimdi ise 29 haftalık gebeyim ve tam 12 kg aldım 😅