Başta tüm annelere sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir avazda doğum ve nur topu gibi sağlıklı bebekler diliyorum inşallah 😌🙏🏻
Güzel anneler ben ikinci gebeliğim olduğu için bazı şeylerde biraz bilinçlenerek cinsiyet merakı peşine düştüm araştırmalarım sonucunda sizinle bilgilerimi paylaşmak istiyorum en azından bende çıkanları 🤗
- Gebeliğimi öğrendiğim İlk haftalarda aşırı derecede ekşi aşerdim limon nar ekşisi ve turşu suyu tükettim zamanla azaldı ve yerini tatlıya bıraktı aslında erkekte tatlı başta aşerilir ama ben ilk kızımda ilk tatlı aşermiştim şimdi ekşi 👻
- Remzi metodu gebeliğim başlarında bebeğin kesede ki yerine göre oluşan bir tahmindi benim altta ve ortadaydı öyle olunca kız olması gerekiyordu diye okudum ama olmadı.
- Kesenin şekli kızımda yuvarlak bir kesem vardı ama şimdi yamuk damla fasülye şeklinde bir kesem oldu.
- Nub duruşu kemik yapısı , bunlara ben değil @Gulsen4224 hakim ve ilk attığım 10 haftalık ultrason fotoğrafından beri sabırla bana erkek ❤️ Dedi tekrar teşekkür ediyorum sabrı ve tatlı dili için🙏🏻
- Birazda hurafe dediklerimizden bahsedersek yüzük testim hep önce yuvarlak sonra dik gidip geldi ilk kızımı sonra oğlumu bildi yani bende tuttu 😌
- Tesbih testi , bunuda burda öğrendim ve denediğimde aynı şekilde ilk yuvarlak sonra dik gitti geldi.
- 12. Haftam ve 14. Haftamda bebeğimin bacak arasını kapatması sırtını dönmesi bizde acaba kız mı dedirtti genel bir söylem olduğu için ama bu da tutmayanlardan demekki zamanını ayarlayamadım ve bebeğimi sırtı dönük yakaladım.
- Ve son olarak hisler rüyalardan bahsetmek istiyorum ilk kızımda rüyamda kız doğurduğumu görmüştüm ve oldu şimdide hep erkek gördüm en az üç dört kere hemde ilk günden beride hep erkek hissettim Allahım gönlüme göre verdi 🙏🏻
Bundan sonrası sağlıkla kucağımıza almakta evlatlarımızı. Ben yaşadıklarımı paylaştım umarım içinde kendinizi bulursunuz güzel anneler herkese hayırlı günler ❤️