Eaf Kizlar selam ya benim gibi surekli karin agrisi çeken var mi bazen kasiliyor bazen şişkinlik gibi sisiyorum zor yattığım yerden kalkıyorum ağrılarım.var karnımda normalmi bilemedim
Yelkaaa01 Eaf bende 11 haftalığım.9 haftalikken daha ağrılı bi karin agrim vardi. Suan biraz dhaa az nedenini bnde bilmiyorum
ASL93 Eaf bende 14+6 haftalığım ilk defa dün çok karnım agrıdı ve şişti gece, 3 haftadır ultrasona da girmiyorum cok özledim bebisimi evham yapıp bugün yarın gitmeyi düsünmüstüm haftaya randevum agrılar normalse haftaya gideyim bari bende
Melekfurkan Eaf bende 15 haftalığım canım benimde çok agrılarım oluyor gece uyurken bile ağrıya uyanıyorum eşime belime masaj yaptırıyorum biraz rahatlıyor doktora sordum ben normal bu agrılar dedi hem iç karnımız yırtılıyor Muş hemde bebek büyüdüğü için bu agrılar oluyormuş 3 tane doktora sordum 3 de aynı cvp verdi
eebru- 17.haftama girdim sanki bebegim içime sığmıyo ozellikle esnerken falan karnim asiri geriliyo sanki bebegi sıkıştırıyomusum gibi 😂ben karnımın bebege alan acmak icin gerilerek büyüdüğünü düşünüyorum çünkü bazen taş gibi oluyor ağrıda arada oluyo hepsini karnimin büyüdüğume yoruyorum