EceZ Merhaba , ben 9+3 günlük hamileyim ama hiç helirtim yok benim gibi olanlar var mı ? İnsan bi acaba olumsuz bişey mi var diye düşünüyoister istemez
Papl EceZ benim 8. Haftada başladı miğde bulantılarım ama herkes belirti yaşıycak diye bişey yok dua et bence olmadığına 😂 çünkü her sabah bulantı ve kusma çok kötü gerçekten
Minikannebsr EceZ merak etmeyin normal 19 olduk azıcık göbek var o kadar. Maşallah deyin ne kadar rahat bir gebelik geçiriyoruz. Allah herkese benimki gibi yaşatsın mutlu bir hamileyim gerçekten
Guldenur EceZ biz şu anda 14 haftalığız göğüs hassasiyetim yeni başladı onun dışında başka bir belirtim yoktu ☺️
EceZ Minikannebsr aminnn 🙏🏻 Hiç te bişey olmayınca işte insan noluyo diyo doktora da 2 hafta var daha kendi kendimi yiyorum 🙈
Serendipity EceZ 37.haftamdayim bebek hareket edene kadar hamile oldugumu bile unutucak kadar belirtisiz gecirdim hic endise etmeyin herkeste belirti olucak diye bir sey yok. Gobegim de 6.aydan sonra cikmaya basladi hala minik gobeginiz de gec cikarsa niye yok diye dusunmeyin elbet cikiyor ☺️ Doktor bebeginizde sikinti gormedikce hepsi normal yani
Serendipity EceZ kesinlikle 🙏🏻 Doya doya hamileliginizin tadini cikarin, saglikli bir gebelik gecirmenizi dilerim 🌸
Burcu4135 Hayatımda kımseyı asla kıskanmadım ama belırtı yasamayan anneleri cok kıskanıyorum bu aralar. Masallah ınsallah doguma kadar da hıssetmezsınız. 1.5 aydır mıdem fena cok halsızım hep yatıyorum. 12.haftadayız insallah 1 hafta sonra 3 ay bıtecek gecer umarım. Degerıni bılın. 🤗
Dilekcnkn EceZ benim 6 haftada başladı mide bulantım halsizlik ara ara mide bulantısı ara ara gelip gidiyor yemek kendi evimde yemiyorum o biraz can sıkıcı 9+3′üm 🤦♀️
Morvy EceZ bende kafama çok takıyordum niye hiçbir belirtim yok diye koşa koşa hastaneye gitmiştm çünkü içime kurt düşmüştü ama herşey yolundaydı bende hiç bir belirti yaşamadım anlıyacağın şuana kadar çok rahat gegeçiriyorum yarın tam 16 haftalık olacağız☺️
EceZ Morvy yaaaa oley o zamann bende her hafta doktora koşuyorum ama bu sefer durdurucam kendimi 2 hafta beklicem 😂🤗
Nilgun75 EceZ hic gerek yok canim Benim ilk gebeligim de de hic belirti olmadi,ikincisinde de belirti yok ,ilki bir kiz cocugu dunyaya getirdim simdi ellerinizden öper 13 yasinda odasinda halen uyuyor 🙄