Aleyna95 Merhaba kan sulandırıcı kullanmaya başladım (enox) ve kahverengi akıntılarım arttı acaba bu normal mi
Aleyna95 Denizyildizii kullanalı 3 gün oldu ondan önce kahverengi akıntım oluyordu doktor bu normal dedi şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum devam ettiği için korkuyorum
Aleyna95 Cicilibicili evet progestan kullanıyorum küçük bi kanama yaşadıktan sonra verdi kahverengi akıntıya dönüştü kontrole gittim bunlar normal geri kalan geliyor dedi . Ve kan sulandırıcı d vitamini verdi . Hala devam ediyor ya kan sulandırıcıyla bağdaştırdım 🙈 şuan 6 haftalık
Gulce5038 Bencede doktoruna git en azından baksınlar progesteron takvıyesi yparlar basımdan geçti en azndan keseye falan bakarlar kanamayı ona göre değerlendirirler
Cicilibicili Aleyna95 kan sulandırıcı böyle bi etki yapmaması lazım. Zaten akıntın varmış ve progestan da vermiş. Ama artış olduğunu falan gözlemlediysen doktora görünmende fayda var
ipek_bulde Buna normal diyende var demeyende var en iyisi kontrole gitmen bugün erteletmeden git canım