LinaKuzu 37 haftalık annişler bebişlerinizin boy ve kilosu ne kadar biz 37+3 üz 2900 gr ve 47cm iz normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum 😔
Minigim20 LinaKuzu canım doğum şekline dair bı şey dedi mi doktorun bı hafta sonra benim de 37 oluyor çatı muayenesi yapacak senin yapıldı mı
Cjdjdj LinaKuzu 37+2 şuan bakıyorum bebeğim zayıf sizinkilere göre 2500 dedi doktorum sezaryen istiyorum haftaya doğucak inşallah
Bnselz LinaKuzu bence kilosu gayet iyi doğana kadar maksimum 3300 olur ve kolaylıkla doğurrusun canım. Hiçtedirgin olma.
Karacam 37/1 bugün dün Dr gittim 48cm 2850 kilo suyu iyi alttan muayene açılma yok yumuşama başlamış normal doğum için hiç bir sorun yok bende akışına bıraktım henüz hiç korkularım başlamadı İnşaAllah ta son anda bile olmaz 🤲🏻
Kepiiiiianne Cjdjdj sağlıklı olsunda genetık bazen minyon oluyo bebekler uzulmeyın. Benımkı de 2 hafta gerıde 36. Haftadayım ama 34 gozuküyo. 2.600 gr. Sadece organları cıgerlerı gelıssın yeter kilo dogumdan sonra da aldırılır üzülmeyin😉🌸
dilaraky Ben 37+2de gittim 3360 gr 51 cm bence kıyaslama yapmayın arkadaşlar genetik bir şey kilo durumu ve bence çok kilo iyi bir şey değil doğumu zorlaştırcak diye korkuyorum ben 🤷🏼♀️
Aysenturnaaa LinaKuzu bence kıyaslama yapmayın çünkü daha hamileyken bana demişti doktorum hep iri yapılı bir çocuk olacak diye her çocuk kendine özgüdür önemli olan kilolu değil sağlıklı olması☺️