papatyaanneee Yeşilçayın faydaları çok fazla fakat hamilelikte içilmesini çok tavsiye etmeyen doktor topluluğu var. Birde günlük bir fincanın zararı olmadığını söyleyenler. Ben günlük yeşilçay tüketen biriyim. Hamilelikten önce de tüketirdim. Aranızda yeşilçay tüketen var mı ? Bu konuda fikirleriniz nedir ?
Hypatia papatyaanneee ben de çok tüketirdim ama folik asitin emilimini azaltıyor diye biliyorum,o yüzden içmeyi tercih etmiyorum.bi de ödem arttırıcı etkisi olduğu İçin vücutta şu süreçte ters bi etki oluşturabilir.biraz daha sıkın dişinizi,doğumdan sonra bol bol içersiniz😃
Busra34ybg papatyaanneee ben ilk aylar tüketiyordum canım doktorum içebileceğim söylemişti ama baş ağrılarım olunca içme dedi Yeşilçay da baş ağrısı yapabiliyormuş bazen ondan sonra içmedim hiç
sheker06 papatyaanneee biz ailecek yeşil çay tüketiyoruz 🤭 10 haftalığım doktora hiç sormadım da inşallah bi zararı yoktur
papatyaanneee Hypatia Ben şu aralar kendimi çok şişkin hissediyorum yeşilçay içince hafif hissediyorum psikolojik galiba 😂 Bana iyi geliyor gibi hissediyorum 😇
papatyaanneee Busra34ybg Teşekkürler canım 😇Benim doktorumda içebilirsin dedi beni sakinleştiriyor gibi hissediyorum 😊
Hypatia papatyaanneee o hep var zaten ya,balon gibi geziyoruz resmen🙄 doğumdan sonra hepsi bitecek inşallah😊 zencefil limon bal yapın,o da sanki rahatlatıyor,ben onun faydasını gördüm gibi sanki,haftada 3 kere falan içiyorum
papatyaanneee Hypatia Evet balda çok iyi hissettiriyor onu içtiğimde kendimi iyi hissesiyorum 😇 Gerçekten balon gibi geziyoruz 😂 İnşallah doğumdan sonra hepsi gider 🙏🏻🙏🏻
Derin2828 35 te sordum içebilirsin hiç bir zararı yok dedi, gün aşırı tüketiyorum ödemime baya iyi geldi
ipek_bulde sheker06 doktora sor bana hiç önermedi hatta bitki çayını zorda kalmadıkça sakın içme dedi bana ( zorda dediği baş ağrım olursa üşütürsem falan)ben kestim bitki çaylarını
Mltm88 Ben hamilelikten önce günde 1-2 fincan içiyordum ama hamilelikten sonra doktor içme dedi içmiyorum ☺️
Krizantem_ papatyaanneee Bende hamilelik öncesi tüketirdim yıllardır tüketirim ama doktorum yasak dedi içmiyorum.