Cigdemmom Annesininkuzusu01 şuan yerleşmeye çalışıyor her hangi birşey hissetmemek normal yerleşmeye çalıştığı için sadece kasık ağrısı olur
busegrr Annesininkuzusu01 bende şuan tam 5. haftadayım, kasık ve karın ağrısı dışında deli gibi uyuyorum😊 kafamı koyduğum yerde hemeeen uçuşa geçiyorum😂
Annesininkuzusu01 busegrr Hayırlı olsun benimde öğleden sonra uykum geliyor gibi ama uyusam uyurum uyumasamda çok zorlamıyor arada bir şey😂
Annesininkuzusu01 Goxun 3 aydır içiyordum zaten planlı bir gebelikti şu anda da içiyorum ciğerde çok severim Adanalıyım ama ayrı kalıcaz 9 ay mecbur. Türk kahvesi içsem bir şey olur mu sizce
Goxun Annesininkuzusu01 ilk üç ay ciğer kahve nescafeden uzak dur sonra serbest hepsi 🧚♀️3aydan sonrada doktorun folik asiti bıraktırıcak başka vitaminler kullanıcaksın doğuma kadar🧚♀️
Zezeeeyyldrm Annesininkuzusu01 6. Haftadan sonra olur telas etme daha yenisib ben kalp atisini duydugumdan beri berbat durumdayim
ESHB Annesininkuzusu01 canım inşallah böyle devam eder, benim 6. Haftadan sonra mide bulantım ilk bebeğimde başladı aynı şekilde bu beneğimde de 6. Haftada başladı