melegimablaoluyo34 Minigim0 ya ne guzel masallah benimde 2 hafta önce beynnde kist var dedi cok korkttum baska doktora gittim oda gecici dedi biraz rahatladm ama gene insan korkuyo 5 nisanda perinatolije gidecem oraya git dedi
melegimablaoluyo34 cagla7980 ya inşallah benide kist var diye korkuttu doktor hic aciklama yapmadan gecici mi dgeil mi diye baska doktorda gecici dedi 26 haftaya kadad geciyi dedi bu kistler cogu gebelikte oluyo dedu dua edin 5 nisanda perinatolije gidcm imsallah kötü bisey cikmaz
cagla7980 melegimablaoluyo34 dualarım sizinle🙏 bende gidene kadar ne dualar etmiştim ama 26 28 haftaya kadar geçiyor ve gerçekten önemli bir bulgu değil tek başına hiç merak etmeyin🙏 gönlünüzü ferah tutun🌸
Cimen_bebek melegimablaoluyo34 Merhaba canım evet gittim 6 gün önce detaylıya girdim. Cok sükur kiste dair hicbirsey görüp soylemedi doktor🙏
melegimablaoluyo34 Emsare ya iste normal gebe de de olur down sendromu olan cocukalrdada bu kist olurmus dedi ama ben 2li 3lu yapmdgm icin bilemiyoruz anlamadgm ultrason da ölçerken ense kalınlığı veya basi falan büyük oluncada down sendromu denilmiyo mu acaba
melegimablaoluyo34 Emsare 2li 3lu yaotrsn bilirdik down var mi ona bagli olarakcda kist olabiliyoms falancdedi
melegimablaoluyo34 melegimablaoluyo34 bana da 2li 3lu de yaomis olsan down swndromu mu degil mi bilirdik dedi aslinda ultrasonda ölçümlerde fazla ciksa şüpheleniyilar diye biliyorum yanlis miyim
Emsare melegimablaoluyo34 süresi yok diye biliyorum emin değilim ama özel bir test 3bin civarı fiyatı.
Ayse2011 Berfinveminigi evet 19 haftada banada söyledi kist gördü 26. Haftaya kadar yok olur demişti panikle detaylıyı bekledim 1 hafta ama 3 martta detaylıya girdigimde hiçbir kist görüntüsü yoktu kaybolmuştu yani. Bu tarz seyler olabiliyormuş doktorlar normal karsılıyor
Ayse2011 melegimablaoluyo34 2 li testi yaptırdm normal cıktı doltorum 3 lüyü istemedi. Çok şükür herşey normal detaylıda da bir problem görülmedi 🙏🏼