ikimelekannesii22 ilk tahlil falan istedi sonra altan yani jenekolojik muayene neyden kaynaklı gebe kalamama sebebi vardiye birde 3 gün boyunca ilişkiye girmeyin eşin sperm örneği versin onada bakalım ona göre sonuçlarınızı değerlendiriyim dedi sonra eşimin spermleri yeterli buldu bende yumurtalarım yavaşlamış olduğunu gördüm dedi bayanlarda bazı dönemlerde tembelleşirmiş bizde 1 yıl istemediğimiz için galiba yavşlamış klomen tedavisine başlayacaz 6 ay içerisinde gabalik görülebilir görülmese bile 6 ayın sonunda rahim filmi çekecez dedi yani tüp açma eğerki tüp açmada olmasa aşılama aşılamada olmazsa tüp bebek demişti çok şükür tüp açma işe yaradı aşılamaya yada tüp bebeğe gerek duymadan normal yollarla hamile kaldım yani ilaç 6 ay kulandıktan sonra bana etki etmedi tüp açmadan sonra herkezde olmuyomuş tabikide 1 dış gebelik geçirdim düşmesi için iğne vurunmuştum o iğne vucudat 3 ay içinde atığı için 3 ay gebe kalmaman gerekiyo 3 ayın sonunda devam edin dedi bende ilk ayında hamile kaldım çok şükür şuandada doğum yaptım bebeğimi kucağıma aldım darısı size olsun inşallah ama herşey kafada bitiyo niye olmuyo diye stres yaparsanız cidden olmuyo ben artık tüp açmadan sonra olacak inanıyorum diye diye çok şükür rabbim 🤲🏻 Dualarım sizinle inşallah en kısa zamanda rabbim kucağınızı doldursun tüm isteyenlerede nasip etsin tabi rabbim 🤲🏻