Haticecakirr Hayırlı günler canım (Biraz uzun yazacağım) beni hatırladınmı bilmiyorum ben geçen hafta postuna doğum yaptım yazdım görmedin galibada hastanede bi buluşamamıştık nstde ben 10 gün oldu doğum yapalı cahit beyde normal doğum yaptım merak ettiğiniz sorularınız varsa yardımcı olurum şimdi Şöyle anlatayım doğumdan iki hafta önce doğum sancısı gibi bir sancı İle gece hastaneye açılmaya nst ve idrar tahlil istediler açılma yoktu idrar tahlilini cahit beye gönderince gece 3 de çıktı geldi idrar yollarımda enfeksiyon gördüm birde ultrasyon ile bebeğin durumu ve suyuna bakalım dedi baktı antibiyotik tedavisine başlayalım dedi kulandım 2 hafta sonra gene aynı şekilde gece karnıma ağrı girdi bi gün öncesindede kışlık yapmıştık galiba üşüttüm ondan karnım ağrıyo diye düşündüm yattım baktım 10 dk bi giriyo geri gidiyo uyutmuyoda kalktım bi kaç kişiden duymuştum sancı girdiğinde nefesini doğru kontrol edersen sukuat ve bolca yürürsen her sancı geldiğinde açılman olur diye vede benim suyumda geldi su gelince bildim idrar gibi kontrol edemiyodum kendi akıyodu hemen duşa girdim açılmam olsun diye sonra sancı geldikçe bolca yürüdüm sukuat ile doğru nefes alıp verdim son dayanamayacağım sancıya kadar eşimi kaldırmadım son hatteye gelince korkmada bugun doğuracam galiba dedim 😂 sonra oda kalktı uyuyamdı eminmisin şaka yapmıyon demi derken kendimizi hastaneye attık hemen alttan muayene etti ebe 5cm açılman var harika dedi sabaha doğum yaparısın eğerki doğru nefes alırsan ve plates verecem plates yap odanın içindede yürüraen dedi ben bolca yürüdüm ettim plates yaptım açılmam 8 alana kadar herşey çok güzeldi 😂 nst baktılarki sancım doğuma yeterli değilmiş 1 saatlık suni sancı verdiler doğum kolay yapıyım diye bide benim suyum baya gittiği için bebeğimin kafası şişmiş sancı olmazsada normalde zorlanırız dedi sonra cahit bey geldi alttan baktı süper açılma 9 cm doğumu başlatalım dedi ve baya son saatler çok ağrılıydı zor geçti ama bebeğim doğum kucağıma gelince herşeyi unuttum ☺️ Şuandada çok şükür kucağımda rabbim sizede kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻