Latifeerbay Kızlar çatı muayenesi olanlar deneyimlerini paylaşırım benimle iki hafta sonra olmam gerektiğini söyledi doktorum ve gereksiz bir telaş var üzerimde 😕😔
Martha Latifeerbay korkulacak bir şey değil 1 dk bile sürmüyor çok az acı (asla fazla değil) hissediyorsunuz sonra bitiyor zaten
BurcuLice Latifeerbay bende henüz olmadım ama olanlar korkulacak bir şey yok diyor saniyelik bir olay dediler zaten
Cicilibicili Latifeerbay çatı burada çok korkutucu bir olaymış gibi konuşuluyor ama aslında gerçekten değil. O acıdı diye yazanlar hep kendini kastıkları için acı çekiyorlar. Kendini rahat bırakıp derin derin nefes aldığında saniyelik süren bişey zaten inan acımıyor.
Burcin-98 Çok kısa bi muayene..Bendem tavsiye sadece kasma ve germe kendini rahat bırak kasarsan canın acır,kişiden kişiye değişir bu durum kimseyi de dinleme sadece relax ol🙏🏻
belisslinaa Burcin-98 çatı muayenesi her hamilelikte yapılıyor mu ve kaçıncı haftada acaba ilk gebeliğim bilmiyorum da
bilgs15 Burcin-98 bana açıklık kontrolü yaptılar elle ve vajinal ultrason yaptılar erken doğum riskim olduğu için ve gerçekten canım çok yandı , gözümden yaş geldi hocam lütfen durun dedim artık. Gerçekten bir daha hastaneye gitmeye korkuyorum
Minik1portakal belisslinaa bu sorunun cevabını bende bekleyeyim burda 🤗 28 haftalığız ne zaman olacak merak ediyorum 🤭
Hypatia belisslinaa 36dan sonra yapılıyormuş genelde ama doktora bağlı,38 ya da 39 da yapılıyor genelde.ama bebek çok iriyse,tersse,ya da başka bir sebeple sezeryan kesinleşmişse çatı muayenesi yapılmıyor gerek duyulmuyor
Burcin-98 belisslinaa bende 38. Haftadan sonra yapılmaya başlandı doğumunun normal mi sezeryan mi olduğu belirleniyor çatılarını inceliyorlar dar mı geniş diye,ama 36 dan sonra yapılmaya başlanıyor diye biliyorum şimdiye kadar 3 kere yaptılar bana
Latifeerbay belisslinaa ilkte yapılıyor sadece diye biliyorum benim de ilk bebeğim normal doğuma uygunluk için 27. Haftamda yapılacağını söyledi doktorum
Nasippp Burcin-98 neden 3 kez yapıldı açıklığa bakmak için mi? Sonrasında kanama kekelenme oldu mu? Benim dikiş olduğu için bakamadı ama çatı müsaitmi değil mi ona baktılar leke vs. Gelmedi
Burcin-98 bilgs15 evet dediğim gibi kişiden kişiye göre değişiyor fakat işte arkadaşa böyle söylemek istemedim korkarak giderse kendini kasıp daha çok canı acıcaktır ilkinde bende ağladım ve sonrakilerinde derin nefes alarak dayandım🥲
Elifiko Kendimi kastığım halde acımadı. Kasma demek isterim tabiki ama bence o imkansız. Ama düşünki okadar kastığım halde acımadı bir dk bile sürmedi ve ben ogunden sonra bi cesaretlendim bumuymuş dedim
Minik1portakal Latifeerbay 26. Haftada gittim en son öyle bişey demedi bana 😐 30. Haftada görüşelim dedi. 28deyiz şu an daha iki hafta var
Latifeerbay Minik1portakal çok net bilemiyorum belki doktordan doktora değişiyordur 37 de normal mi sazeryan mı karar vericez dedi çatı darlığına göre bakalım ne olucak 😔