Lokumcuk Yakın oldugu için acil test VS orda yaptırıyorum normalde doktorumun klinigi uzak. kesinlikle prof olan harika. İsmini unuttum erkek. Zaten Bi tane prof sanırım
Lokumcuk Gozde939e99e hem cok ilgili hemde güler yüzlü bütün soruları bıkmadan cevaplıyor. Benim kendi doktorumun arkadası o önermişti seker taramada ona gitmistim
Seyma0368 Gozde939e99e memnunun canım istediğim zaman telefonla da rahatça ulaşıyorum herseyime rahatlatıcı ve doğrusu neyse o şekilde cevap alıyorum bende tavsiye üzerine gittim bu doktora
Gozde939e99e Lokumcuk anladim cnm bende ona geceyim diger gittigim bayan doktor ilgili degil devlet hastanesi gibi hemen konusup cikardi okadar para verip de ayni muamele yapilmasi hos olmuyor
nilarya Gozde939e99e Prof olduğu ıçin dıgerlerınden daha fazla muayene ucretı, ben polıs olduğum için muayene ucretını yarı yarıya ödedim normalde 165 lıra
nilarya Haticeyakup ben paket olarak aldım 6050 lira istersenız 444 9 911den fıyat bılgısı alabılırsnız
melikeyakisiklii Gozde939e99e belli bi hakkın oluyor atıyorum 10 muayene sadece katkı payı 15 tl veriyorsun onun dışında para vermiyorsun doğum paketi sincan hastanesinde 6050 tl prof veya başka doktor fark etmiyor hepsi için aynı canım
nilarya Gozde939e99e hayır paket alınca ekstra muayene ucretı ödemiyorsunuz bız ılk muayene nasıl geçer gerçekten anlatıldığı gbı bır hocamı dıye ılk önce ayrı muayene olup ücret odedık