Zhrblt Kızlar gebelikte grip oldum ilaç felan da alınamıyo napmam lazım bunu en kısa bi şekilde nası atlatırım önerilerinizi bekliyorum😔
Minikasya Zhrblt Bol meyve ve dinlenme. Derlerya ilaçla 7 gün ilaçsız 1 hafta😁 aslında değişen bişey yok
Mzgnormann Zhrblt bende 1 haftadır griptim acile gittim serum taktılar ağrı kesici doktor bana eve git dedi yatağına yat iyice terlemeye çalış sonra duş al dedi ve bol bol meyve ye su iç dedi şimdi iyiyim öksürük kaldı biraz sadece 3-4 günde kendime geldim
Mzgnormann Zhrblt bide nane limon ve elma bunları tencereye suyun içinde iyice kaynat yumuşana kadar elmalar suyunu süz iç oda çok iyi
Zhrblt Mzgnormann ayyy büyük geçmiş olsun sizinki baya ağır o zaman benimki o kadar yok daha da tavsiyelerinizi uyguluycam çok saolun❤
Mzgnormann Zhrblt sağol canım çok kötüydüm sende önlemini al güzelce beslen suyu bol iç hamileyken grip çekilmez gerçekten
Zhrblt Mzgnormann evet yaa hiç çekilmio gerçekten doktordan geldik de şimdi sadece nane limon iç gerisi tehlikeli dedi artık bol bol meyve su nane limon artık
Begumhane Zhrblt bol acılı sarımsaklı kelle paça ilk hamileliğimde öleceğim sanmıştım söktü Bi gecede
Scarlettinannesi Zhrblt Evet hem kadın doğumcum hem aile hekimimin tavsiyesiyle güvenle kullandım. Zencefil, ıhlamur içebilirsin dediler ada çayı içmek sakıncalı imiş.