Emineuyar 38 hafyadan ustu anneler yalancı sancılarınız dayanılmıcak durumda mi nst sancı cıkmamak nasıl bırsey sancıdan kıvranıpta bılen var mı
Mutlumklnc Emineuyar 39+5 deyim yalancı sancı bişe yaşamadım sadece bir kere belimden vurdu oda gitti hemen nst de de hiç sancım çıkmıyor maksimum 25 gördüm 😌 geleceği yok gibi cumartesi kontrol var artık doktor ne kadar verecek bekliyoruz
ozlemak42 Emineuyar ilk gebeligimde dogumdan bir hafta oncesi yalanci sancim tuttu gercek sanci zannettim öyle kötüydu yani gercegini bilmedigim icin oyle zannediyordum 😄belimden girmemisti zaten gercek olan belden giriyor benim belden 3 kere girdi cikti baskada olmadi zaten nts de de çıkınca hemen doguma alınmıştım
Tugceery Emineuyar ilk gebeligimde o kadar cok yalanci sanci cektim ki her seferinde dedim ki aha doguruyorum heralde 🥴 gel gorki hastaneye gidip de o lanet nst ye ne zaman baglansam sıfır sancı😬 sanki bilirmiş gibi
Emineuyar ozlemak42 6 sene önce benım de belimden gırdı hemen nişanım geldı bunda nıye boyle anlamıyorum
Mira28 Kizlar bnde 34+2 haftaligim su son 3 gundur siddetli sanci yasiyorm ara ara belimden kasiklarima vuruyo dun gecede sancim cok yogundu gecer diye bekledim tam 1 saat surdu acaba yalanci sacimi erken dogum riskimde vardi
Derinin-annesi Gizemmmms merhaba sizi merak ettim.Gebelik zehirlenmesiyle ilgili bir postta gördüm sizi.Bende şu am aynı durumdayım.Siz iyisinizdri umarım.
Mkdds16 Bende 33+2 haftayım sanırım bu gece aynı şeyleri yaşadığımız için buradayız aynı şeyi geçen hafta bir gece daha yaşadım yorgunlukla alakası olabileceğini düşünüyorum braxton hicks kasılması dedikleri şey sanırım sabaha kadar uyuyamadım😩
Gizemmmms Derinin-annesi şuan için iyiyim 36+3 deyim 38 de alacak doktorum daha fazlasını beklemek riskli dedi. Şükrediyorum bu haftalara kadar durduğu için. Siz kaç haftalıksiniz
Derinin-annesi Gizemmmms cok sevındım iyi olmanıza.Ben 27.haftamdayım biraz protein kacagım var.Ama tansiyonum düsük cıkıyor cok şükür.İdrar takıbınde olacagız ve tuzu kestim biraz diyet yapacagım.İnsallah bende sizin haftaları görebilirm 🙏🏻
Gizemmmms Derinin-annesi bende 29. Haftada farketmiştim idrar kaçağını. Çok şükür benim de tansiyon yükselmedi hiç eğer yoksa eve alet alıp ölçün sürekli tansiyonunuzu. Bir de preeklamsiden emin olmak için 24 saatlik idrar toplama istiyorlar doktorunuz istemedi mi
Derinin-annesi Gizemmmms ben sürekli tansiyonumu ölcüyorum gün içinde.Hep 11/7 cıkıyor.Bugun yeni bir doktora gittim orda da idrar tahlılı yapıldı yine az bir kacak var.Su an 24 saatlıge ihtiyac duymadı.Ama bundan sonra idrar tahlılı yapacagız belli aralıkla.Duruma göre müdahale edilecek.
Gizemmmms Derinin-annesi normal idrar testinde kaçak miktarı belli olmuyor ki sadece kaçak var mı yok mu o belli oluyor. Bide o kaçak düzelmiyor eğer 300 ve üzerindeyse tek tedavisi doğum. Tansiyonunuz yükselmiyorsa hiç korkmayın boşa strese girmeyin benim de yükselmiyordu bu haftaya kadar geldim. Siz de geleceksiniz inşallah 🤲🥰
Derinin-annesi Gizemmmms Normal kacagın üst seviyesi 140 olması gerekırken benım 201 su an ama bu 24 saatlık degil.Tansiyonda düsük oldugı için şuan kontrol altında🙏🏻