ozlemak42 5+2 günlüğüm ilk gebeligimde ikinci ayda başlamış doguma kadar devam etmiştia ama bu cok erken başladı ve surekli oluyor bulantı ilacı kullanıyorum fayda etmiyor bulantidan ve migde yanmasindan uyuyamıyorum kraker leblebi hiç bişey işe yaramıyor 😒
midekoruyucu ozlemak42 bazı arkadaşlar bulantı ilaçlarını değiştiriyor biri işe yaramazsa öbürü yarıyor. Öyle deneyebilirsiniz isterseniz doktorunuza danışın başka önereceği bişey varsa onu da deneyin. Ama maalesef ilaçlar fayda etmiyorsa mecbur bulantılara katlanıyoruz🤷🏻♀️ Anneliğin zor olduğunu böyle yaşayarak tecrübe ediyoruz 😅🙈
[silindi] ozlemak42 ayva yeşil elma havuç ben böyle atlattım. Çorba içiyordum sadece yemek yiyemiyordum
Meless ozlemak42 merak etme canım hamilelerin %3ü doğuma kadar mide bulantısı yaşıyor. Bende hayatım bitti mahvoldum doğuma kadar sürer sandım çok şükür 10.haftama girmemle azaldı ve yemek yiyebiliyorum artık. Sabret geçecek…
ozlemak42 [silindi] bende oyleyim bobreklerim çalışmıyormus protein kaciriyormus bol su icmem gerekiyor ama bulanti yüzünden içemiyorum ilaç sadece bi sure rahatlatiyor sonra özellikle geceleri fena mide yanmam oluyor
ozlemak42 Meless ilk gebeligim malesef oyleydi doguma kadar yaşadım bu da çok erken başladı bilemedim sebep ne
Meless ozlemak42 canım benim o kadar iyi anlıyorum ki ben ölüyorum sanmıştım… 5+3te başladı benimde prilam verdi doktorum. 9.haftaya kadar onla idare ettim. 9.haftada dahada şiddetlendi. Zofere başladım 1 hafta kullandım sonra 10.haftada bıçak gibi kesilip azaldı
ozlemak42 Meless ya inşallah benimde azalır ilk hamilelikteki gibi olmak istemiyorum tadını cikarmak istiyorum