[silindi] Hamile iç giyimi almak istiyorum şuan 18 haftalığım 54 kiloyum ilerisi için almayı düşünüyorum birazda karnım şişmeye başladı iç giyimde yada normal giyimde beden ölçümü neye göre yapıcam normal hamile kıyafetleri içinde. Normalde hep s giyerdim ama artık s olmaz bence
Mutlu_damla [silindi] s olur ama hamile kıyafeti katagorisi içinde s olur 😊 hamile kıyafetleri bol olmak zorunda değil, sadece karın bölgesinde fazladan kumaş kullanıp fazladan dikiş atıyorlar. Karın sistikce de o kısmı etkiliyor. Kıyafet zevkinizden vazgeçmek zorunda değilsiniz 🌸
Ozge20ulu [silindi] indirime girince Penti derim atletler en iyisi hem sütyeni hemde aciliyo ebebekte de hamile kilotlari yumuşacık tavsiye ederim
Gizmolata [silindi] kendi fikrimi söyleyim aynı şeyi bende yaptım asla giyemiyorum 31. Haftadayım bikaç ay sonra giyerim dediğim herşey hala bol,🤦🏻♀️ Kilo alamadım doğru düzgün göbeğim çıkmadı hala önceki herşeyim oluyor bir sürüde masraf yaptım bir hevesle. Artık zaten elimizin altında herşey bence biraz daha bekleyin kilo durumunuza göre alabilirsiniz🥰
egesmom [silindi] ben kendi bedenim ve bir büyüğünü aldım hep 7. Aydan sonra bir beden büyüğe geçiliyor elbet😊
Mutlu_damla [silindi] lc wa da çok güzel şeyler oluyor bi bakın derim hem fiyatları da uygun oluyor. Hamile kazagi, pantolonu, tayti, geceliği, iç çamaşırı, yani her aradığınızi bulabilirsiniz ama mağazadan ama internetten 🌸
[silindi] Ozge20ulu evet teşekkür ederim baktım pentiye ama hamilelik için çok çeşit göremedim LCW ve DeFactoda çok seçenek var galiba
[silindi] Gizmolata doğru söylüyorsunuz ben küçük bedenler alıyorum ama en fazla m inşallah en fazlada öyle olurum 😂 teşekkür ederim🥰