Ummu_Omerhattap Kızlar eczaneden alabileceğim kuvetlli bir bel ağrısı KREMİ VARMI. ACABA.. eşimin ve babamın bel fıtıgı var ve çok ciddi ağrıyyo Hamilelikten dolayı bende de oluyo.. Hap yerine çok iyi bir krem arıyorum kullanıp tavsiye edebilecek biri var mı ??
kucuktosbik27 Ummu_Omerhattap ben fibromiyalji hastasıydım kas ağrılarımı birtek jelgo jel krem sakinleştiriyordu bünyanın ağrı kesicisini kremini kullandım bi bu fayda etti ama sen doktorona sormadan beline uygulama ben başlarda bacaklarıma kullanıyordum ama doktorun önermesi gerekiyor
Oykuaygun Ummu_Omerhattap fıtık için bir markanın kremi vs var babam kullandı ameliyat diyorlardı ona iyi geldi şimdi eşim için alıcam bakalım.
Oykuaygun Ummu_Omerhattap lr diye Bi marka. Hap, içecek ve krem var. Biraz pahalı bişey ama bende bugün alıcam yani ağrıdan duramıyor artık
Ummu_Omerhattap Oykuaygun işe yarasında fiyatın önemi yok.. Benim eşimde öyle ve ben dayanamıyorum o ağrıyla görmeye babam desen yine aynı geceleri inlemeleri beni çok üzüyo Sağol canım bende bir araştırup bakıyım
Ummu_Omerhattap Oykuaygun valla baktım herkes çok memun. Tek bir kötü yorum okumadım.. menüsküs yırtıgınada iyi gelğp tedavi ediyormuş eşimde ekstra birde menüsküs var çok sevindim .. Fiyatı pahalı ama iyi geliyosa hiç gözüme gelmez alırkm lakin ECZANEDE bulunurum internetten sipariş vermek istemiyorum böyle kozmetik ürünlerri?
Oykuaygun Ummu_Omerhattap hiç sormadım eczaneye. Kullanan bir çok insan gördüm bacağında motor yanığı olan biri vardı krem kullandı ve 1 ayda geçti bunları görünce güvenip aldık babam için şükür 2 senedir ağrısı yok. Siz bir sorun isterseniz eczaneye
aannepandaa Ummu_Omerhattap eşiniz ve babanıza kullanın ma siz doktorunuza danışmadan hele ki belinize krem asla kullanmaykn. Bana burun tıkanıklığı için ilaç bile vermedi doktor hamileyim diye. Boynum tutuldu o zaman 3 gün ağladım ağrıdan yine ne krem ne yakı hiç bişey.