Hilall16 Hanımlar merhaba ben 6. haftamdayım doktor 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi ilk öğrendiğimde özele gitmiştim bu seferde devlet hastanesine gitmek istiyorum ve eşiminde duymasını istiyorum fakat devlet hastanelerinde eşde dahil içeriye kimseyi almıyolarmıs ve birde özele gittiğim doktorda pandemiden dolayı eşi içeri almıyor bunun hakkında bilgisi olan varmı istanbuldan yazıyorum
Ummu_Omerhattap Hilall16 canım İstanbul’da Esenyurt esencan hasthanesi var orası eşleri alıyo özellerin geneli alıyor zaten Doktorlarda iyi yakınsann git derim eşlerin ilk gördüğ an çok güzel yaa ben eşimin mutlulugunu heyecanı ve doktora saçmalamasını gördüm çok güzeldi 😁
tgul Hilall16 7. Haftamda gittim dinlettiler ama eşimi içeri almadılar. Doktordan rica ettim video çekebilir miyim diye, yanındaki sekreter asık suratlı bisey Di olmaz falan dedi. Sonra doktorum çekelim dedi ama kalp atışı bittikten sonra başlatmış sekreter videoyu 🤦🏼♀️ daha sonra da özele devam ettim.
Esrakuku Hilall16 ben de avrupa yakasındayım medipole gidiyorum eşimi iceri almıyolar artık heryer öyle malesef
Ravzamuhammed ilkannelikkk ben 15 haftalık tı ilk defa gittim bi skntı yok dedi cinsiyeti söyledi ama kalp atışını dinletmedi bende o anki heyecanla unuttm sormayı acaba neden dinletmedi şuan daha hissetmiyorum diye korkym yaşıyomu falan diye bi endişe var sürekli içimde
Ummu_Omerhattap Hilall16 hıı baya uzak ama farklı özel hastahneye git canım sen daha iyi bilirsin oraları hastahenelri filan. ,🥰 Post aç Ümraniye’de oturan eşleri alan özel hastaneler varmı diye illaki yardımcı olurlar canım
hmasahin Hilall16 Sancaktepe Bölge Hastanesinde Pınar Çakmağa gidiyorum, eşim giriyor içeri. O hastanede her doktor alıyor içeri eşleri. 150 lira muayene. Zeynep Kamile de gidiyordum eş zamanlı ama ses dinletmiyor, sadece attığını göstermişti ekranı çevirip.
Helinrojbinn basliga cevap yaziyorum devlette kalp atisi dinleyememek … vay makinada su yok bu yok hoparlor yok zikkim yok ultrason kagidi yok sorun yok hadi yallah muayne saatin 1 se 1.13 da gorersin belki bi saatlik yol vardir aranda bi gidersin 3 dakika da cikarsin cikarkende bu neydi simdi ne anlatti bu diye aglarak evine gidersin . benim yasadiklarim bunlar belki sen iyi bi doktora denk gelmissindir eger oyle ise iyi olan tek doktor odur yada o gun hayatnda guzel bi gelisme olmstr morali yerindedir 😄 ben varyaa cok cektim onlardan kndi adima konusuyumda linc yemiyim. smdi
ysfali06 Hilall16 devlet hastaneleri hiç Bi şekilde almıyor. Özellerde de hastaneye göre hatta doktora göre değişiyor. Benim gittiğim özelde yan odadaki doktor eşleri alıyor benim gittiğim doktor almıyor mesela 🤷♀️
Saltan Hilall16 merhaba ben samandırada oturuyorum. Ataşehirde Avicenna hastanesine gidiyorum. İyi bir hastane. Muayene ücreti Sgk lı olunca 175 tl. Dr. Filiz sarp. Eşimi de içeri alıyor. Hiç sıkıntı olmadı şu ana kadar. kan testlerimi devlette yapmak için ümraniye eğt. araş. Ve ya Zeynep kamile gittiğim zamanlar üstünkörü bakıp kalp atışı var diyorlar. Dinleteni hiç görmedim devlet hastanesinde.