bademsekeri42 2 gün önce tetanoz oldum kolumun ağrısı hiç geçmedi şişti bugünda kafam çok ağrıyo uyuyamadım hiç bide midem bulanmaya başladı normalde hiç ağrı kesici içmem sevmem de ama şuan dayanamıyorum 17+4 üm bi parol atsam acaba bebeğe zararı olur mu 😣
Mom72626 bademsekeri42 hiç bir zararı olmaz parol en temiz içerikli hap. Benim migrenim vardı mecbur içiyordum canım 3 gün de 1 hatta bazen kesmiyordu serumdan alıyordum
melikeyldrm_54 bademsekeri42 parol hamilelikte kullanılan tek ağrı kesici içebilirsin cnm. Kolun içinde korkma benimde çok ağrımıştı üstüne yatamıyordum ama geçiyo zamanla. Çok kötü olursan bi sağlık ocağına görünürsün kolun için 🙏🏻
asyahumam bademsekeri42 benim tam bir hafta oldu ağrısı yeni geçti sızı var biraz ama ilk günler kolum kalkmıyordu gece uyuyamadım. Yine de ağrı kesici almadım canım parolun zararı yokmuş evet çok kötüysen içebilirsin
bademsekeri42 Mom72626 Bende öyle tahmin ettim normalde de hiç ağrı kesici kullanmamıştım en fazla parol işte ayda yılda bir. Şimdi hamile olunca tedirgin oldum çok sağol canım
tugbadenizz1 korkma benimde kolum cok agridi icinde beze olustu zamanla geciyor simdi kucuk mercimek kadar kaldi insallah oda gecer tedirgin olma