Merhaba güzel anneler ,
1 mart günü kendi isteğimle sezeryan ile bebeğime kavuştum çok şükür…
Ama nasıl…..
Şöyle diyim ameliyat tan hiç korkmayin …… Anestezi doktorunuzu iyi secin sadece …. Beni bitiren anestezi oldu …. 8.30 gibi hastahaneye giriş yaptık ve yatisim yapıldı önlüğü giyip sonta takıldı ….. Sonta takılırken çok acımadı fakat bebek baskı yaptığı için rahatsız ediyor ve çok uzun süre kalınca ağrı olmaya baslio … Öğleden sonra beni ameliyat haneye aldılar doktorum geldi bana bakıyordu … Anestezi doktoru geldi egilmemi söyledi eğildim batırdı ilacı verdi sağ tarafta hissettim ilaç verilmesini olmadı dedi tekrar denedi tekrar olmadı dedi çıkardı tekrar denedi 10 defa en az denedi ben çok sakin ve canı tatlı olmayan bir insanım artık o kadar acıttı ve devamlı delip ilaç verdiki birden ağlamaya başladım hıçkıra hıçkıra sonra birisi yanına geldi ve bu son dedi direk batirdi ve başlıyoruz dedi anında uyuştu ayaklarım hızlica hemen ellerim bağlandi örtü çekildi tentürdiyot yapıldı karnıma bacaklarıma kadar başka da bişi hissetmedim ne bir sarsılma ne bir acı hicbirsey yoktu sadece anesteziden dolayı ağlamaya başlamıstim …bebeğimin sesini duyduğumda daha çok ağladım hemşire yanıma getirdiginde ona bakıp annecim sen kime benziyorsun diyip öpüp yanagimi yanağına koyduğum anda sustu hemsire şimdi babamizla tanışalım diyip götürdü yavrumu sezeryanim 5 dk sürmedi çok ta memnun kaldım doktorumdan ama anesteziiii beni mahvetti kızlar … Eve geldikten sonra omuzuma bıçaklar saplandı boynum felç gibiydi 1 hafta tutmadı boynum ne emzire bildim ne bişey ben felç oldum duzelmiyecegim sandım çok şükür 1 hafta sonunda geçti anne olmak kolay değil sonuçta hamdolsun …. Sonuç olarak bende doğurdum çok şükür daha pozitif doğumlariniz olsun 🥰 sorusu olan varsa cevaplayabilirim 🌸