Buketkucuk Zynp63 süt artırır mı bilemiyorum ama gazı önlediğini duymuştum bende her yemeğinize koyun mutlaka
ZEhrA_94 Zynp63 canım kesinlikle gazlı veya kronik bebekli annelere önerebilirim kimyon çayı işe yarıyor rezenede hem gazı alıyor hem bebeği rahatlatıyor
melikeyldrm_54 Zynp63 süt için bol bol su ve süt yapan çaylar içebilirsin ama kimyon bazı bebeklerde gazı alıyormuş ☺️ Her bebek için geçerli değilmiş yani canım deneyebilirsin iyi gelir belki
Zynp63 Mom72626 çayını hazırladım içicektim ama buradaki tecrubeli annelere sormadan içmek istemedim çok sağolun
Mom72626 Zynp63 ben doğum yaptığım da emzirme danışmanı önermişti . Hatta anne çayı diye bir karışım vermişti aktarda yaptırıp içiyordum 4. Ayda dahi sağdığım da sütüm 180 cc çıkıyordu
Zynp63 Buketkucuk normalde zaten sevdiğim bir baharat hemen hemen her yemeğime koyuyorum ama işte çayının hem süt artırdığını hem de gaz için iyi olduğunu okumuştum sormak istedim
Zynp63 ZEhrA_94 humana stil çayı aldım ama bebeğim çok gazlı bir bebek 1 haftalık olduk bugün kaç gündür içiceğim ama bir türlü emin olamadım çok sağolun
Zynp63 Ella204 çok teşekkür ederim bu forumun en çok sevdiğim yönü tecrübeli anneleri ile bir araya gelmek
Mom72626 Zynp63 elbette kimyon rezene Anason bir kaç karışım daha vardı. Harmanlayıp bir çay tatlı kaşığı demleyip sabah akşam içtim. Bir de dut pekmezi özü aldım bir yemek kaşığı bir su bardağına karıştırıp sabah akşam içtim
Mom72626 Zynp63 Görüntü atacaktım yükleyemedim anne çayı muskat (top halinde olanı al kırdır içine at minik parça ) rezene kişniş anason kimyon ısırgan otu Süt artması için dut pekmezini kesin denemelisin
Zynp63 melikeyldrm_54 suyu çok içiyorum kmyon çayını da denemek istedim Ayreten humana stil çayı aldım onuda kullanıyorum