Songulozkurt Skrye03 garantilemek için daha mantıklı bi süre tabikide hayırlısı olsun hepimiz için inşallah 😊❤️
Songulozkurt OzgeAlya hahahah belki o da kızdır genelde nazlı oluyorlar ya biraz 🤭 ben çikolata tatlı falan yedim gitmeden önce yerinde durmuyordu valla bi görsen 😂😂
OzgeAlya Songulozkurt Oh masallah allah analı babalı büyütsün inşallah 💕 bizimki biraz inatçı neler neler yedim bana mısın demedi 🤭
Minnakgelinn Benim kızımda hemen gösterdi girer girmez Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere 🥰🤲🏻
Senmerve ilknur29 amşn şnşallah benim oğlumda 15 aylık bende 11 haftalıgım emziriyomusunuz brn emziriyorum nasıl bıraktırıcam bilmiyorum
ilknur29 Senmerve malesef ben kısa süre zor emzirebildim bende emzik biraktirmaya çalışıyorum nasıl olucak bilmiyorum
Fatma7666 Songulozkurt ayyy gözünüz aydın bize de 2hafta önce 12 haftalıkken kız dedi 17 haftalıkken tekrar gidecem bişey alamadım emin olamadığım için eşim kız diyor ama ben erkek hissediyorum ben hemen ciciler alacam öğrenince darısı tüm isteyenlere inşallah 🥰🤲
Songulozkurt Fatma7666 hahaa bende hep erkek hissediyordum rüyamda kaç kere erkek gördüm ama kız dedi daha çok sevinmedim değil yani içim eridi 🤭🤭
tazeanneew Songulozkurt resmi varmı sizdee benimde kız dediler sağolsun saklamıyor bi türlü inanamıyorum 😂 burda sürekli değişti değişti yazılanlar yüzünden şüpheye düşüyorum hep
Songulozkurt tazeanneew valla biz direk videoya çektik ordan yakalamaya çalıştım şimdi 😂 https://imgyukle.com/i/NmmDUP