Besolaraa Glhnm butikbebecik ten arkadaşım 10 lu hastane çıkışı almış 150₺ sanırım fiyatı diğer hastane çıkışlarına göre yeri çok güzel dokusu öneriririm
Dilarraa Glhnm lohusa_takımları diye intagramda yaptırdım nakışlı 180 lira 10′lu https://hizliresim.com/wkf8qi
gulsenmstf Alsem kız Allah daha cok versın de acımadın mı verdıgın paraya 🤣 o parayla ıkıcı cpcuguna da yaptırırdn bı tane 🥰🧿
100717 Bn 10 lu yaptırmadım. Tulum, şapka, eldiven, ayakkabı ve yazın doğacak diye kısa kollu zıbın yaptırdım. 130 TL verdim kargoyla beraber 🙏 gayet kaliteli ve güzel geldi. İnstagram da cici_nesil diye Bi sayfa canım göz atabilrsn 🤗
aysegulbey01 Glhnm bu modelden sipariş verdim ama henüz gelmedi bakalım umarım kumaşı dokusu güzeldir 🥰
asenatrk Glhnm derinbaby den 80₺ yaptırdım kargo dahil ve çok güzel geldi gerçekten tulum şapka eldiven
343434 Bende instada beyzaceyiz de yaptırdıım tulum şapka eldiven takım fiyatı 180 tam istediğim gibi olmuş kalitesi çok iyi öneririm.
Miracefem Glhnm 12 li hastane çıkışı bez çanta ve yastıkta içinde. 180 TL canım.  Kapıda ödeme bebeqon sayfanın adı.
Miracefem Glhnm organik baskı nakış işleme değil ama ben memnun kaldım. Nakış işleme ürünlere hastane çıkışlari 350 400 TL gibi fiyatlar bana uçuk geldi zaten fotoğrafını bir kaç kez çekip tekrar kulllanilmicak hatıra kalıcak. Yenidoğanlar çok çabuk büyüyorlar malum ☺️ bebeğin başka bir ihtiyacı alınır çok büyük meblağlara gerek yok diye düşünüyorum