alininannesiii Kızlar bu durumu yaşayan var mı karnım davul gibi oldu nasıl geçirdiniz bu durumu yaşamış olarak
Elbet-birgun-kavusacagiz alininannesiii kuru kaysi yada kayisi hosafi icin sabah ac karnina, sabah ackarnina zeytinyagi icin ustune ilik su. Bol sivi tuketin
Huriyekayhan alininannesiii aynı sorun bende de var ve günlük en az 2 2 buçuk litre su tüketip deli gibi meyve yediğim halde, doktoruma söyledim şurup verdi günlük onu içiyorum ve cok rahatladım düzeldi baya
Senmerve alininannesiii ben kuru yemişl meyve bol tüketen günde 2 bucuk sürahi su içen ve hareketli biriyim ama ilk hamileliğimdede şimdiki hamileliğimdede kabızım ne yapsam geçmedi en son sayanamayıp acile gittim lama yaptılar onsam sonra ne ların agrsı ne şişlik ne bel agrısı hepsi gitti
alininannesiii Elbet-birgun-kavusacagiz kuru kayısı deneyeceğim ama aç karnına zeytinyağı direk midem bulanır kusarım onu yapamam heralde 🙄 teşekkürler 🙏🏼
Huriyekayhan alininannesiii hayır hiçbir zararı yok zaten bir de benim sorunlu bir gebeliğim var bu durumdayken yazdı doktorum bana, eğer sizin doktorunjz da yazarsa içiniz, rahat, bir şekilde içebilirsiniz bence
busracnbk 2 ya da 3 tane gün kurusu kayısıyı akşamdan suya koyup sabah tükettiğinde üzerine de su içersen direk fayda edecektir😂