DenizSayer SERNUR mümkün mü canım ama ya ortak olur ya da bana dayanamaz eşim illa zorla triple bile koyarım ben 😂😂😂 kadınların tek silahıı kullanmasını bilene🤭☺️
SERNUR DenizSayer kesinlikle hele surat düşerse artık hiç kurulusu yok☺️ merak ediyorum ne olcak bebegin ismi 🙈 en kötü galeyana getir ortak olsun 😅
DenizSayer Safiye49 evet canım anlamı çok güzel ama eşimle konuşucaz bu isimleri burdaki en beğendiklerimi söylüycem bakalım karar verebiliriz umarım teşekkür ederim ☺️
DenizSayer SERNUR bir bakıyormuşsun burda isim önerileri başlıklara gelen isimlerden farklı koymuşumdur bil ki yenik düşmüşümdür hahah şaka şaka bakalım canım ne koyucaz ben bile merak ediyorum 🤓🤰🏻
DenizSayer Ferize bak irem ismini unutmuştum irem ismide ecem ismide çok güzel ve uyumlular adlarıyla yaşasınlar 🌸
SERNUR DenizSayer yenik düşmek yok ☺️😅çok güzel heyecanlar bunlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim 🤲 ❤️ Dogum hikayenle berebar bebişin isminide yazarsın buraya 🌺❤️
DuruMom DenizSayer amin canım, İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde alırız 🤲🏻💕
DenizSayer Esra6129 çok güzel canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bakalım bende bir karar vereyim ama isin fikri için saol 🌸
DenizSayer SERNUR amin canım benim çok amin allah bu güzel tatlı duyguları herkese yaşatsın yazmaz mıyım kız aşkolsun ama 5 ayı geçik süre var geçsede yazsamda kavuşsam senin neyin oluyor canım kaç haftalık hamilesin
melikeyldrm_54 DenizSayer biz Elizan koymayı düşünüyoruz 32 haftalık oldum artık değişmeyiz zaten 😂 anlamı uzaktan duyulan ezan sesi demek ☺️
DenizSayer melikeyldrm_54 evet canım çok güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
SERNUR DenizSayer 37+4 olduk bizde oglum olacak nasipse ❤️ eli kulağında artık bizimkinin inşllah bende kolayca dogururum da pozitif pozitif hikayemi yazarım bende ❤️ Amin isteyen herkese nasip etsin ❤️ 🤲 vakit çok hızlı geçiyor merak etme annesi 😍