Gzdsrm Kizlar bebek hareket ettikce vajinamda sizi oluyo ara ara dogumla alakasi yoktur dimi ilk gebelik malum acemiyim anlamadan dogurcam ya persembe gununu beklemicek diye korkuyorum bu oglan
Gzdsrm ZEhrA_94 yaa nisan falan hic bisey yok bakiorum ara ara hatta herkes artti akintimiz falan dio benim tam tersi azaldi akintim persembe sezeryanimiz var insallah ahh bu bebisler
Arass__ ZEhrA_94 camşırda neyi kontrol edicwz acaba? bende 39+1 ve yürümekte bile zorlanıyorum cok baskı var 🥲
Gzdsrm Siibeell enfeksiyon falan mi acaba dedim ama hic idrar yaparken yanma yok sadece bebek hareket ederken oluyo
ZEhrA_94 Gzdsrm canım normal o zaman doğum haftalarındasın artık sığmıyor bebişler çıkmak annelerine kavuşmak istiyorlar 🤗
Siibeell Gzdsrm idrar yaparken yanma veya idrar renginde degişiklik yoksa sanmıyorum enfeksiyon oldugunu ama zamanınız gelmiş dogumunuz yakın hissettiginiz sızlama normal 🤗
ZEhrA_94 Gzdsrm tam 39. Haftamda bunu dedim 3 gün sonra Doğurdum darısı sana olsun canım sağlıkla gelsin
bukett34 momy_95 bende 21.haftamdayım ilkkez bu akşam bende sızı oldu ama enfeksiyon var biraz ondan mı ki acaba
ZEhrA_94 Arass__ canım nişan veya su son haftalarda akıntı çoğaldığı için ıslaklığıda anlayamıyoruz mesela ben öle oldum suyum sızmış doğum başlamış ertesi gün muayeneye gittim doğuma alındım direk
Arass__ ZEhrA_94 ya benim akıntımda cok fazla sümüksü sarı geliyor, su sızması bu haftalarda kötü bişeymi acaba
ZEhrA_94 Arass__ tabi kötü canım bebeğin yeri kalmıyor duracak doğumun olması lazım yoksa bebek riske giriyor