Burcu-Demir01 belisslinaa belisslinaa ayy hadi inşallah bizde hayırlısıyla büyütürüz o kadar 🙏 hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza 🌸
Hhhzzzlll3545 Tospikkkkk 11+3 bulantilar gecmedikcee yeni sayiliyorr bence ilacsiz duramiyorumm cabuk gecsinn 🤲🏻🤦🏼♀️
Civcikveannesi 6+5 olduk daha kalp atışlarımızı duyamadık herkesten dua istiyorum zaman zaman ümitsizliğe kapılıyorum 🥺🤲🏻
Maece ezgioz Geç döllenmedir. Adet tarihime göre 9 haftalık civarı olmam lazım ama döllenmeye göre 8 haftalık yeni oldum.Oluyor öyle
Maece Rapunzelannesi ben 7. Haftaya kadar çektim karın kasık ağrısı.8. Haftadayım. Hala arada oluyor. Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor
Maece oznursevinc benim doktorum da alttan muayene ediyor.İlk 3 ay sorun olmuyor diye biliyorum ben.3. Aydan sonra karından yapıyor
irmsm Sevgi6127 canım nerdeyse 5. Ayına kadar kasıklrımda o ağrıyı hissedeceksin rahim büyüyüp genişlediği için oluyor birde bebeğin kesesi büyüyecek bazen sağ bazen sol ağrıycal çocuk o tarafa döndüğü için çok güzel şeyler biraz sabret 🙂
Haticenur31 Tospikkkkk 6+5 haftaya kontrolüm var ama ben berbat bir durumdayım burnuma sürekli yanmış yag kokusu geliyor tüm gün mide bulantısı ne kadar evi havalandırsam da çıkmıyor sanki o koku ama evdekiler koku yok diyor napabilirim 😔