Selinbati Tospikkkkk yüksek derecede düşük tehlikem var bebeğimin kesesinden kanama var ve çok fazla assagida duruyor migde bulantısı halsizlik ağrılar ve baş dönmesi yerimden kalkamıyorum bisey olucak korkusuna 🥺
Sedausl Ceycey11 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende aynı 5+6 ☺️ Senin kaşık ağrın bel ağrın falan oluyor mu benim çok agrım oluyor acaba normal mi diye sormak istedim
Ceycey11 Selinbati ayy rabbim yardımcın olsun inşallah, sıkı sıkı tutunsun bebişin sana inşallh kuzum 🤲🤲🤲🤲🤲
Esmay Son adet tarihime gore 5+4 iki gun once adet olacagim gün beta 24 cikti normalmi sizce ilk gebeligim😮haftaya tekrar kan verip sonra ilk kontrle gidicem korkuyorum da insAllah skntı yoktur. Adet dzuensizligim vardi bazen 40 bazen 45 gunde bir oluyorum gec dollenme mi oldu acaba oyuzden mi düşük cikti😬bilgisi olan varmi
Mavi34 Esmay geç döllenme olabilir gün aşırı kan verip 2 katına çıkıyordu beta değerin ona bakarak emin olabilirsin canim
M7927 Esmay bendede pco var gec dollenme oldu normalde 8 haftalik ken 7 duan dokyor gelismi iyi dediyse bi skinti yoktur
Damlacix Esmay geç döllenme olmustur, genelde beta hcg günde 2 katına çıkar. 5 in altındaki değerden de 3-4 gün cıkarırsan ortalama döllenme günü bulunmuş olur canım
BsraAktr 8+3 olduk miniğim ve ben😍 bulantı şikayetim 1-2 gün haricinde yok gibi sadece arada bir bulanacak gibi olunca çubuk, leblebi yiyorum geçiyormallaha şükür🙏 Sizlerin nasıl gidiyor bu haftalarda olan anneler🥰
annecik11 BsraAktr benim de bulantı oluyor her yemekten sonra çıkarıyorum 8 haftalık benim bebiste çok halsizim
Buket4517 Tospikkkkk 8+3 haftalıgım bebeğimde hersey yolunda cok sukur ama benım koku hasasıyetım Tospikkkkk 8+3 haftalıgım 3 gebeliğim
Esmay Tospikkkkk bisey olmaz degilmi yukselir iki gunde bir kan veriliyormus ama yukselsin diye haftaya gidecegim ilk gebeligim heyecanliyim korkuyorum da insAllah saglikdir . Buarada hayrli olsun bebeginiz saglicakla kucaginiza alin insAllah
Bendisss Tospikkkkk adetime 10gün kala öğrendim suanda 12,95 olmuş takvime göre 4 haftalık geç döllenmeme acaba benimkide yoksa erkenmi öğrenmişim 😂😂heycanlandım biraz galiba
BsraAktr Tospikkkkk doktor bana bulantım oldu diye aradığım gün Prilam diye hap verdi bulantın olduğunda iç dedi sen kullanıyor musun ilaç canım?