Umudumbitmedi Brc_mert ah ah bende neler oluyor bende onu merak ediyorum stres bir bende mi🙈 Sağlıklıdr inşallah canım merak etme
drya34 Ceylankeles ne yaptı iğne mi bende de öyle lekelenmen oluyor mu yat dinlen bol bol rabbim dua et hep
Babyfirst Brc_mert bende aklıma geliyor bazen sorun olsa belli ederdi kendini hamilelik belirtilerini yaşamazdım bulantı vs diyorum rahatlatıyorum böylelikle 😊😊
BihterSymn99 Yaseminurgirisit2007 yaa hayırlı olsun bende 4 gün önce öğrendim bugün tam 6 haftalık oldum ilk gebeliğim benimde haftaya kalp atışını duymaya gidicem heyecandan vakit geçmiyor 😂
Kaktus Sevgi6127 Hepsi normal yerleşme sancısı oluyor başlarda regl sancısı gibi :) benim de 5 haftalikken 5053 du
Oyku201217 Ozgealkis hiç üzülme canım benim kardeşim içinde aynısını dedi doktor kafasının alın kısmı yok diye söyledi beyin yok gelişim yok almamız lazım dedi annemde ben öylede kabulüm dedi aldırmadı tabi çok üzüldü 1 ay geçti tekrar baktılar aslında kardeşimin kafası enine biraz uzun çekiç kafa derler ya mecazen işte tamda öyle ondan dolayı doktor yanılmış çıktı şuanda da sapa sağlam Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz bence hiç üzme üzülüp bebeğine zarar verme içini ferah tut
Minikannecikkk 4+5 haftalık doktora gitmedim hala,acaba yanlismi yapıyorum? Kese oluşmamışsa diye endişelendigim için üzülürüm diye gitmedim sizce doğrumu yapıyorum kızlar?
muges44 Minikannecikkk bence gitmelisin aynı haftadayız için rahatlar..Kafanda soru işaretleri kalmaz💐